KezdőlapBulvárKucsera Gábor és Tóth Dávid nyerte az Ázsia Expresszt

Kucsera Gábor és Tóth Dávid nyerte az Ázsia Expresszt

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Elképesztő heteken vannak túl az Ázsia Expressz versenyzői, az Amerikában forgatott rész bővelkedett konfliktusokban, váratlan fordulatokban is. Az utolsó előtti adásban egy szerencsétlen döntés miatt esett ki a verseny legerősebb párosa.

Bár Kempf Zozo és Pető Brúnó mindvégig az egyik legjobban teljesítő páros volt az Ázsia Expresszben, egy hibás döntés miatt miatt mégis kiestek a játékból: azt ő borítékukban volt a kiesést jelentő lap.

Az elődöntőben mind a három még játékba maradt páros kapott négy fekete borítékot, amelyek egyikében az állt, hogy „számotokra a verseny véget ért”. A nap folyamán a pároknak a lehet legtöbb borítéktól kellett megszabadulniuk. Kempf Zozóéknak két borítékuk maradt, amiből egyet átadhattak egy másik párnak.

A páros Hegyes Bercinek és Vágner Fanninak adta át a borítékát, akiknél így már nyolc boríték volt. Ám a szerencsétlenség így sem kerülte el őket, a borítékuk kinyitása után kiderült, mégis ők estek ki az Ázsia Expresszből, pont a finálé előtt.

Péntek este tehát Hegyes Berci és Vágner Fanni, valamint Kucsera Gábor és Tóth Dávid küzdöttek meg a győzelemért, és a 10 millió forintos fődíjért.

A fináléban maradt párok elképesztő küzdelemben bizonyították, hogy ott a helyük az Ázsia Expressz döntőjében, szoros küzdelemben mérték össze erejüket és tudásukat. Ördög Nóra szerint soha nem volt ilyen szoros a verseny az Ázsia Expresszben.



„Az elmúlt másfél hónap alatt voltunk lent, voltunk fent, de a mai nap majdnem, hogy hibátlan volt” – mondta Tóth Dávid.

Kucsera Gábor könnyek között mondta el, hogy kisfia úgy engedte el az Ázsia Expresszbe, hogy megnyerjék a játékot!

Hegyes Berci és Vágner Fanni másodikként végezte a versenyt.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet