KezdőlapBulvárKulcsár Edina terhes, G.w.M gyerekét várja: „Tényleg nem tudom, hogy jött össze”

Kulcsár Edina terhes, G.w.M gyerekét várja: „Tényleg nem tudom, hogy jött össze”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Kedden derült ki, hogy Kulcsár Edina otthagyja a Dancing with the Stars csapatát, miután kiderült, hogy első közös gyereküket várják G.w.M-el. A médiacelebnek van már két gyereke.

Januárban robbant a bomba, hogy Kulcsár Edina elválik Csutitól, akivel két közös gyereket neveltek. Hamar kiderült, hogy a celeb már párra talált, mégpedig G.w.M személyében. Az egykori modell a Dancing with the Stars csapatát erősítette volna ősztől, viszont kiderült, hogy terhes.

A felkészülés alatt ugyanis Kulcsár Edina megtudta, kisbabát vár, így bármennyire is szeretett volna a táncparketten bizonyítani, visszalép a versenyzéstől.

“Már így, kétgyermekes édesanyaként hatalmas öröm és boldogság az, hogy az ember megtudja, ismételten életet adhat egy gyermeknek, főleg, hogy az én helyzetem jelenleg, mindenki tudja, egy kicsit más. Új szerelem van az életemben, tényleg egy mindent elsöprő szerelem, akivel nagyon vártunk arra, hogy legyen egy gyermekünk, de nem ilyen korán terveztük, hogy erre így sort kerítünk. De azt gondolom, ez a gyermek nagyon szeretne jönni, ha már ilyen váratlanul jött” – mondta Kulcsár Edina a TV2-nek.

“Tényleg nem tudom, hogy jött össze, mert elvileg nem kellett volna, hogy így fogalmazzak, de mégis nagyon örülünk neki. De azt gondolom, ennek így kellett lennie valamiért” – fogalmazott a modell, aki sokkot kapott. Kulcsár Edina először édesanyjának mondta el a nagy hírt, aki szintén sokkot kapott.

Fotó: TV2

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet