Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Két évvel ezelőtt szenvedett stroke-ot, azóta nem szerepel a színházban.

Kulka János teljesen más ember lett, miután két évvel ezelőtt stroke-ot kapott. Agyi infarktusa után hónapokig feküdt kórházban, és a mai napig nem épült fel teljesen. Azóta egyetlen színpadi darabban sem láthattuk, valószínűleg fiatal korának köszönheti, hogy túlélte.

A Bors most úgy tudja, Kulka János végleg visszavonul a színpadtól, nem vállal több színházi szerepet, így a következő évadra nem is hosszabbítja meg szerződését a Katona József Színházzal.

“János világéletében maximalista volt magával és a környezetével szemben is. A próbákon száztíz százalékon teljesített, a színpad számára szentély, ahova kizárólag összeszedetten, átszellemülten szabad belépni. A betegsége pont abban akadályozza, amire törekedett művészileg, nevezetesen, hogy a lehető legtökéletesebb alakítást nyújtsa” – mondta a Borsnak a névtelenül nyilatkozó ismerős.

A Bors úgy tudja, a színpadon kívül lesz lehetősége Kulka Já­nosnak a szereplésre, mozifilmekben például utószinkronnal elrejthető az a beszédhiba, amely visszamaradt a stroke-ból.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!