KezdőlapBulvárKunovics Katinka 45 évesen ment férjhez: ilyen gyönyörű menyasszony volt az énekesnő

Kunovics Katinka 45 évesen ment férjhez: ilyen gyönyörű menyasszony volt az énekesnő

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Kunovics Katinka május elsején mondta ki a boldogító igent szerelmének, Zoltánnak. A fiatal házasok az esküvő után el is költöztek Magyarországról.

A Romantic együttes énekesnője négy év együttlét után mondta ki a boldogító igent párjának, Zoltánnak. Az esküvőt május 3-án tartották, fotókat Gáspár Győző közösségi oldalán osztott meg.

Bár tavaly szakítottak egymással, a külön töltött idő ráébresztette őket, hogy egymásnak teremtette őket a sors. Két esküvői időpontot is lemondtak, ám végül harmadjára kimondták egymásnak az igent.

Az Instagramra feltöltött fotók alapján a menyasszony sugárzott a boldogságtól a boldogságtól, gyönyörű menyasszonyi ruhában mosolygott a kamerába.

„Jó érzés tudni, sőt kimondani, hogy a férjem, az uram, és nem csak azért, mert több mint 45 évet vártam rá, hanem azért, mert ezt Zolinak mondhatom ki. Négy éve vagyunk egy pár, szeretjük egymást, és a hétköznapokon semmit nem változtat a papír, de nekünk mégis fontos, hogy ezzel az újabb kötelékkel megerősítettük a kapcsolatunkat” – mondta az énekesnő a Story magazinnak.

Az esküvőn természetesen jelen volt Gáspár Győző, aki örömapaként és vőfélyként volt jelen a lagzin, de nem hiányozhatott a násznép közül Völgyi Zsuzsi sem.

A házaspár az esküvő után elhagyta az országot, a Kanári-szigetekre költöztek, ott dolgoznak.

„A lányom majd a tanév végén jön utánunk, a szeptembert pedig kint kezdi egy spanyol–angol két tannyelvű iskolában” – mondta az énekesnő.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet