KezdőlapBulvárL.L.Junior megmutatta ritkán látott édesanyját

L.L.Junior megmutatta ritkán látott édesanyját

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Javában tart a kánikula, a legtöbben már a nyaralásra koncentrálnak, sokan már el is indultak nyaralni, hogy kipihenjék az elmúlt év fáradalmait. L.L. Junior is vakációzik, mégpedig az egész családjával elindult kikapcsolódni.

Nyaralni vitte családját L.L. Junior, de nem csak feleségét és gyerekeit vitte el Izraelbe, hanem édesanyját és nagynénjét is. Ez volt a rapper édesanyjának az első repülőútja, már csak ezért is emlékezetes marad a nagy családi kirándulás.

“Hálát adunk az Úrnak, hogy kijöhettünk édesanyámmal, nénjéimmel, Kingával és a gyerekeimmel, az egész családdal a Szent földre, Izraelbe. Anyu első repülése” – írta L.L. Junior Instagram-oldalán.

A rapper több fotót is megosztott a nyaralásukról, többek között édesanyjáról is, akit ritkán mutat meg rajongóinak.

Természetesen a rajongók sem maradtak távolt, a feltöltött fotókra eddig csaknem 10 ezer szívecske érkezett, többen hozzá is szóltak a rapper bejegyzéséhez.

“Nagyon jó ember vagy Junior, hogy ennyit törődsz a Családdal,nagyon cukik vagytok. Ilyen gondoskodó az én fiam is , érezzétek jól magatokat!” – írta egyik rajongója a fotók alá.

“Nagyon jó ember vagy édesanyád büszke lehet rád” – tette hozzá egy másik.

“Egy gyönyörű szent hely!Hálás vagyok én is hogy a jó Isten nekem is segített oda el jussak!A Jordan folyó is egy gyönyörű látvány lesz !Érezzétek nagyon jól magatokat és töltődjetek sok energiával, hiszen ott van miből!Áldás a családodnak!!” – írta egy harmadik.

Fotó: L.L. Junior/Instagram

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet