KezdőlapBulvárL.L. Junior szívszorító fotókkal emlékszik elhunyt kisfiára: „Boldog születésnapot az angyalokkal, Dávidka”

L.L. Junior szívszorító fotókkal emlékszik elhunyt kisfiára: „Boldog születésnapot az angyalokkal, Dávidka”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

L.L. Junior kisfia két évvel ezelőtt hunyt el, amikor Zuglóban átszaladt egy átjárón, egy autós pedig elütötte. Dávidka ma lett volna 7 éves.

2019. augusztus 31-én tragikus balesetben elhunyt L.L. Junior és Hopp Csilla kisfia, Dávidka. A kisfiú édesanyjával és annak barátaival tartott haza egy eseményről, amikor egy átjárónál átrohant az úton, egy arra haladó autós pedig elütötte.

A tragédia az egész országot megrázta, L.L. Junior egy dalt is írt fia emlékére, aki ma lett volna 7 éves. A rapper közösségi oldalán emlékezett meg fiáról.

“Ma lennél 7 éves, édes kisfiam. Boldog születésnapot az angyalokkal, Dávidka” – írta bejegyzésében L.L. Junior, aki több fotót is posztolt kisfiával.

A rapper kisfiának halálával kapcsolatban a héten született első fokú ítélet: az ügyészség Dávidka édesanyjának barátnőjét, P. Carment vádolta, akit a bíróság végül felmentett a gondatlanságból elkövetett emberölés vádja alól, aminek Junior is őszintén örült.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet