Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Vasárnap este minden szem Hollywoodra szegeződött: a Nokia színházban adták át az idei MTV Video Music Awards díjait. Az este győztese Lady Gaga volt, aki 13 jelölésből 8 szoborral térhetett haza, köztük „Az év videója” díjjal, amelyet Bad Romance című polgárpukkasztó klipjéért kapott meg.

Az este folyamán fantasztikus előadásokat láthattak a nézők: többek között Kanye West kért dalban elnézést Taylor Swifttől a tavalyi díjátadón történt incidensért.

Nyolc díj, és egy igazán extravagáns ruha: Lady Gaga tarolt a vasárnap esti Los Angelesben megtartott MTV Video Music Awards díjátadó gálán. Eminem két díjat vihetett haza, a tavaly még ismeretlen tini-sztár, Justin Bieber pedig a „Legjobb új előadó” kategóriában győzedelmeskedett.

Az este nagy meglepetése Taylor Swift és Kanye West fellépése volt az MTV VMA díjátadón. Tavaly szeptemberben az énekesnő győzelme után a rapper felment a színpadra, elvette Taylor Swift-től a mikrofont, és a megdöbbent közönség előtt adott hangot azon véleményének, hogy a díjat Beyoncé-nak kellett volna megkapnia. Bár az eset után a balhés sztár bocsánatot kért a country-énekesnőtől, de a két zenész azóta sem beszélt egymással.

Most vasárnap Taylor egy vadonatúj, a 2009-es díjátadó viszontagságai ihlette dallal tért vissza a VMA színpadára, melynek címe „Innocence”, azaz „Ártatlanság”. Az este folyamán Kanye West is fellépett a VMA gálán, és egy külön erre az alkalomra írt dalban kért újra bocsánatot a tavalyi incidens után.

Az este másik fénypontja Cher volt, aki Lady Gagának adta át „Az év videója” győzelemért járó szobrot. Az örökifjú legenda 20 évvel ezelőtti „If I could turn back time” című klipjében viselt ruháját vette fel erre az eseményre, amivel óriási sikert aratott a fiatalabb előadók között.

Az év egyik legjobban várt zenei díjkiosztójára fantasztikus előadásokkal készültek a sztárok: többek között Usher, Ke$Ha, Mary J. Blige, a Paramore és a Linkin Park is előadott egy-egy számot. A sztárfellépők mellett olyan hírességek voltak kíváncsiak az idei VMA győztesekre, mint Katy Perry, Justin Timberlake, a “Glee” és a“True Blood,” sorozatok sztárjai, Ne-Yo, Ellen DeGeneres, Selena Gomez és Ashley Greene.

A 2010-es MTV Video Music Awards győztesei:

Az Év Videója

Lady Gaga

Bad Romance

Rendező: Francis Lawrence

Legjobb új előadó

Justin Bieber featuring Ludacris
Dal cím: Baby

Legjobb férfi videó

Eminem

Not Afraid

Rendező: Rich Lee

Legjobb női videó

Lady Gaga

Bad Romance

Rendező: Francis Lawrence

Legjobb Hip-Hop videó

Eminem

Not Afraid

Rendező: Rich Lee

Legjobb Pop videó

Lady Gaga

Bad Romance

Rendező: Francis Lawrence

Legjobb Rock videó:

30 Seconds To Mars

Kings and Queens

Rendező: Bartholomew Cubbins

Legjobb Dance videó

Lady Gaga

Bad Romance

Rendező: Francis Lawrence

Legjobb Együttműködés

Lady Gaga featuring Beyoncé

Telephone

Rendező: Jonas Akerlund

Legjobb koreográfia

Lady Gaga

Bad Romance

Rendező: Francis Lawrence

Legjobb rendezés:

Lady Gaga

Bad Romance

Rendező: Francis Lawrence

Legjobb vágás

Lady Gaga

Bad Romance

Rendező: Francis Lawrence

Legjobb speciális effektek

MUSE

Uprising

Rendező: Hydra

Legjobb operatőr

Jay-Z & Alicia Keys

Empire State of Mind

Rendező: Hype Williams

Legjobb művészi rendezés:

Florence and The Machine

Dogs Days Are Over

Rendező: LEGS

Legjobb áttörés

The Black Keys

Tighten Up

Rendező: Chris Marrs PilleroHa nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!