Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Elképesztő produkciók, fantasztikus ruhák, őrjöngő közönség és zene, zene, zene: ez jellemezte az idei MTV Europe Music Awards díjátadót Madridban. Az este legnagyobb győztese Lady Gaga volt, aki három díjat vihetett haza, méghozzá Budapestről: a popikon a magyar fővárosban adott koncertet a gála alatt, ahonnan az éteren köszöntötte a spanyol közönséget.

Eva Longoria Madridban, Lady Gaga pedig Budapesten őrjítette meg a közönséget. És hogy mi a közös a két produkcióban? Az MTV Europe Music Awards gála. A vasárnap este megrendezett díjátadón a zenei élet színe-java fellépett és együtt ünnepelte Európa legjobbjait.

A három díjat nyerő rekorder, Lady Gaga Budapesten koncertezett a díjkiosztó show-val egy időben, így Madridból élőben kapcsolták a Papp László Budapest Sportarénát, ahol Gaga – szokásához híven – polgárpukkasztó öltözékben: ezúttal nyers hús helyett egy átlátszó plasztik-ruhában, fehér ragtapasszal mellbimbóján, könnyek között köszönte meg a díjakat, majd azonnal folytatta élő koncertjét. Eva Longoria is figyelt arra, hogy szerepeljen a bulvárlapokban: hol egy szexi fűzőben, hol pedig egy sonkajelmezben konferálta fel a díjátadókat és produkciókat.

Az este folyamán fellépett Shakira, Rihanna, az életműdíjas Bon Jovi és az előző két év háziasszonya, Katy Perry is. A díjátadók között pedig olyan sztárokat láthattunk, mint Slash, at MTV-n futó őrült sorozat, a Dudesons tagjai vagy Miley Cyrus.

A 2010-es MTV EMA győztesei:

Legjobb Dal

Lady Gaga – Bad Romance

Legjobb Férfi előadó

Justin Bieber

Legjobb Élő Előadás

Linkin Park

Legjobb Új Előadó


Ke$ha                                                              

Legjobb Női Előadó

Lady Gaga

Legjobb Rock
Thirty Seconds To Mars

Legjobb Pop

Lady Gaga                                                       

Legjobb Hip Hop

Eminem

Legjobb Alternatív Előadó
Paramore

Legjobb Videó

Katy Perry – California Gurls

Legjobb Push Előadó

Justin Bieber

Legjobb World Stage Előadó

Tokio Hotel

Best European Act

Marco Mengoni – Olaszország

Free Your Mind díj


Shakira

MTV EMA Global Icon

Bon Jovi

Nézd újra az MTV EMA gálát hétfőn 19.10-től az MTV műsorán!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!