Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Napjaink egyik legnépszerűbb popsztárja, az ötszörös Grammy-díjas Lady Gaga a The Monster Ball turnéja keretében a New York-i Madison Square Gardenben adott februárban nagy sikerű koncertet, amelyből az HBO készített koncertfilmet.
A LADY GAGA PRESENTS: THE MONSTER BALL TOUR AT MADISON SQUARE GARDEN című koncertfilmet az amerikai premier másnapján, vagyis május 8-án már a magyar HBO előfizetői is láthatják.

Lady Gaga, az ötszörös Grammy-díjas énekesnő 2009 novemberében indult második világkörüli turnéjára. A „The Fame Monster” című albumát népszerűsítő, The Monster Ball elnevezésű turné keretében szülővárosában, New Yorkban is fellépett (a turné egyik állomásaként korábban például Budapesten is adott koncertet). A 2011. február 21-én és 22-én a Madison Square Gardenben adott koncertjét az HBO rögzítette, majd koncertfilmet készített belőle, amelyet a magyar HBO nézői már az amerikai premier másnapján, május 8-án láthatnak. A LADY GAGA PRESENTS: THE MONSTER BALL TOUR AT MADISON SQUARE GARDEN című filmben a popkirálynő és tízfős zenekara, valamint tíz háttértáncosa ízelítőt ad a világszerte teltházas The Monster Ball koncertsorozatból.

Sue Naegle, az HBO Entertainment elnöke a koncert előtt így nyilatkozott a különleges eseményről: „Lady Gaga messze a legizgalmasabb zenei tehetség ma a popvilágban. Rendkívül izgatottak vagyunk, mert az énekesnő különleges, új elemeket is beépít a show-ba, ami a koncertfilmet még emlékezetesebbé teszi majd nézőink számára.”

Lady Gaga első nagylemeze 2008-ban jelent meg „The Fame” címmel, amelynek két Grammy-díjat köszönhet az énekesnő: Az év elektronikus/dance albuma és Legjobb dance felvétel (ez utóbbit a „Poker Face” című számért), illetve az albumról öt szám került a slágerlisták élére. Második nagylemezéről, a „The Fame Monster”-ről olyan slágerek kerültek ki, mint a „Bad Romance” vagy a „Telephone”. A 2009-es album három Grammy-díjat hozott az énekesnőnek: Legjobb női popénekes (a „Bad Romance”-ért), Legjobb vokális popalbum, valamint Legjobb rövid videoklip (szintén a „Bad Romance”-ért). A „The Fame” és a „The Fame Monster” című albumokból összesen több mint 15 millió példány kelt el. Az énekesnő következő albuma, a „Born This Way” a tervek szerint idén májusban jelenik meg.

Lady Gaga összesen 92 díjjal büszkélkedhet: öt Grammy-díja mellett eddig kilenc Billboard Music Awards-ot, öt World Music Awards-ot, két People’s Choice Awards közönségdíjat, valamint 11 MTV Music Video Awards-ot zsebelt be. Világszerte hatalmas rajongótáborral rendelkezik, és fontos szereplője az internetes közösségi oldalaknak is: több mint 8 millió követőjével a Twitteren ő a legnépszerűbb, míg a Facebookon már több mint 28 millióan lájkolták.

A LADY GAGA PRESENTS: THE MONSTER BALL TOUR AT MADISON SQUARE GARDEN rendezője Lauriann Gibson, aki Lady Gaga legtöbb videoklipjénél a koreográfus szerepét töltötte be (például a „Poker Face”, a „Paparazzi”, a „Telephone”, az „Alejandro” és a „Bad Romance” című dalokhoz készült klipeknél). A koncertfilm producere Lady Gaga, Troy Carter, Vincent Herbert és Jimmy Iovine volt.

Az HBO LADY GAGA PRESENTS: THE MONSTER BALL TOUR AT MADISON SQUARE GARDEN című koncertfilmje az amerikai premier másnapján, május 8-án (vasárnap) 18 órától látható a magyar HBO-n.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!