Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Lakatos Márk, Magyarország legismertebb stylistja egy rövid időre belebújik a modellek bőrébe, ugyanis az V. Marie Claire Fashion Days-en (október 4-6.) ő lesz az egyetlen férfi sztármodell a kifutón. Benus Dani kiélheti kreativitását, hiszen Márk a fiatal tehetség kollekciójában mutatkozik be.

lakatos-mark1

„Ez a szerep nekem jóformán teljesen új, izgatottan várom. Jelentem már meg magyar tervezők ruháiban különböző eseményeken, például adtam át díjat, konferáltam, de ez az élmény egészen más, mint végigsétálni a kifutón egy ilyen kaliberű divateseményen, ahol minden szem rád szegeződik. Úgy is mondhatnám, hogy akasztják a hóhért.” – teszi hozzá nevetve Lakatos Márk, akit már kétszer választottak meg az Év Stylistjának.

Márk szerint a Marie Claire Fashion Days egy rendkívül érdekes, egyedülálló reprezentációja a divatéletnek, ahol izgalmasabbnál izgalmasabb válogatásokat tekinthetnek meg a divatra éhes érdeklődők. Van egy kitűnő koncepciója az eseménynek, melynek mentén a nagyérdemű megismerkedhet a fiatal, kezdő, és már a divat világában régebb óta kalandozó tehetségekkel.

Lakatos Márk

Benus Danit nagyon szeretem, a csodás, anyaghasználatában, szabásában flamand vonalat képviselő kollekciói közel állnak a szívemhez. Egy nagyon laza, vagány, vidám srácot ismertem meg a személyében, és ez az általa tervezett ruhákon is tükröződik. Egy rendkívül kreatív, intelligens stílust képvisel, talán nem véletlen, hogy Antwerpen felé kacsintgat.” – mesél lelkesen Márk, aki most szeretne teljesen „behódolni” Dani akaratának, és nem szól bele a ruhaválasztásba.

Az extravagáns stylist és Dani a múltban már egyébként dolgoztak együtt, egy rendezvényre ugyanis egy vörös, meglehetősen provokatív öltönyt készítettek közösen. Benus Dani kreációját ez esetben sikerült összehozni Márk egyedi színvilágával, de hogy most miben feszít majd a stylist a rangos eseményen, az október 4-én a VAM Design-ban kiderül.

Forrás: Just Creative

Fotó: Marie Claire

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!