Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az HBO Magyarország saját gyártású dokumentumfilmje a testvéri kötelékről, egy családi titokról és a zene erejéről.

Pusker Júlia és Ágnes. Egy kecskeméti testvérpár. Mindketten csodálatosan hegedülnek. Tehetségüket több hazai és nemzetközi versenyen való sikeres szereplés bizonyítja. Az HBO saját gyártású dokumentumfilmje azonban a hangzatos szó, a ’tehetség’ mögé néz. ALáthatatlan húrok – A tehetséges Pusker nővérek című filmnek köszönhetően nem csak lenyűgöző zenei élményben lehet részünk, de betekinthetünk a Pusker lányok világába, amiben a zene és a családi titok ereje mellett egy különleges testvéri kapcsolat játssza a főszerepet. Mindezt pedig Sós Ágnes rendező szemével láthatjuk…

„Hét évvel ezelőtt ismerkedtem meg a Pusker lányokkal. Juli 12, Ágnes 18 éves volt. Egy kamaszokról szóló fi lmem, a Hangköz szereplői voltak. A két lány ’kilógott’ a fi lmből, két ’angyal’ – mondták, akik látták őket. Ágnes tehetséges, mégis mindenki a húgát, a ’kicsit’ tartotta csodagyereknek. Mégsem a zenei tehetségük vagy tudásuk, hanem lényük, kisugárzásuk és testvéri kapcsolatuk különlegessége volt az, ami mindenkit, így engem is, lebilincselt. Nem tudtam ’elhagyni’ őket. Úgy döntöttem, tovább figyelem sorsuk, testvéri kapcsolatuk alakulását, folytatom a forgatást. Végül hét éven át követtem nyomon az életük alakulását.” – Sós Ágnes.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!