KezdőlapBulvárLedöbbentek az emberek, amikor az apáca elárulta valódi korát - sokan fiatalabbnak...

Ledöbbentek az emberek, amikor az apáca elárulta valódi korát – sokan fiatalabbnak gondolták

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Claudette Powell elmondta, hogy érzékeny bőre miatt nem használ sok bőrápolási terméket. A naptej és a fényvédő használata azonban az apáca mindennapi rutinjának része.

Egy fiatalos apáca sokkolta a rajongóit a TikTokon, amikor egyik videójában elárulta, hány éves valójában. Az emberek alig akartak hinni neki, különösen hihetetlenül tiszta, fiatalos bőre láttán.

Claudette Powell, aki az Episzkopális Egyház apácája az amerikai Georgia államban, több tucat nő kérésére adott tanácsokat „apácás bőrápolási rutinjáról”.

A TikTokon általában az őt érdeklő témákról szokott beszélni, de a követői újabban leginkább tökéletes bőrére voltak kíváncsiak. Ezért, a kedves hozzászólásokat megköszönve, készített egy újabb videót, amiben a bőrápolási rutinjáról beszélt.

„Egy csomó kedves nő írt olyan hozzászólásokat, hogy úgy gondolják, fiatalabbnak nézek ki a valódi koromnál.” – mondja az apáca, aztán megjelenik egy felirat a videóban, amelyből kiderül, hogy valójában 55 éves.

„Az emberek privát üzeneteket küldtek nekem, és megkérdezték, mi a bőrápolási rutinom, ami számomra elég mókás, mert valójában nincs ilyen.” – mondja Powell. Ezután elsüt néhány apáca-poént, és elmondta, hogy a titok abban rejlik, hogy egyszerűen nem tud kimenni a tűző napra.

@nunsenseforthepeople

I thought people would be asking questions about transubstantiation and Gregorian chant, but the ladies want the nunly skincare tips. #nunsoftiktok

♬ original sound – Claudette Powell

„Valószínűleg valamivel kevesebb ráncom van, mint néhány korombeli embernek, mivel az 1990-es évek vége óta nem tudtam kimenni a napra. Migrént kapok a naptól. Ha kimegyek a napra, napernyőre van szükségem.” – mesélte.

Kortalan külseje kapcsán még hozzátette: „Soha nem használok szépségápolási termékeket, mert azt hiszem, hogy ez átverés. A bőröm szinte mindenre allergiás a világon. Tehát naponta egyszer megmosom az arcomat, és olyan termékeket kell használnom, amiket a boltok babaosztályán találni.”

Ezen kívül Claudette azt is elmondta, hogy nem fogyaszt alkoholt, és nem dohányzik. Ugyanakkor sok koffeint iszik, és pár hetente eszik vörös húst is. Az apáca sok követőjét sokkolta, és egyesek azt mondták, ők is követni fogják az életmódját. „Azt akarod mondani, hogy 55 éves vagy? Mi van!” – írta az egyik hozzászóló. Egy másik pedig azzal viccelődött: „Ez biztosan azért van, mert férfiak nélkül élsz.”

Claudette erre így válaszolt: „Nem fogok hazudni. Azt hiszem, a párkapcsolati stressz hiánya segít.”

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet