Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A plasztikcica nem hazudtolta meg önmagát, villából való távozása után első útja a plasztikai sebészetre vezetett. A végeredményt először a Light Night című showban mutatta meg.

VV Szandika valóban, ahogy ő is mondja “természetesség ellenes”. Alig hagyta el a Való világ 4 villáját, rögtön újabb beavatkozáson kezdte törni a fejét, és természetesen egy percet sem habozott: eredményes konzultációk után, a lány orrát is esztétikai beavatkozás alá vetette. Egy hét gyógyulási idő után a kötést először a Light Night celebshow-jában vették le, így a végeredménnyel ő maga, és az orvosa, Dr. Révész Zsolt is itt szembesülhetett először. Új orra láttán a szőkeség először szóhoz sem jut, annyira örül, később aztán hevesen reagál.

– Egyenes lett, Úristen, nem hiszem el doktor úr, ezt akartam – hálálkodott Szandika.

A doktor úr elmondása szerint egy plasztikai sebésznek is ezek a pillanatok a legszebbek, amikor a páciens megszabadulhat a kötéstől, és láthatja az eredményt.

A még csak 21 éves lány a műsorban elmesélte, első plasztikai beavatkozásként a mellét nagyobbítatta meg, ezt kapta magától szülinapjára, szája pedig körülbelül egy év alatt nyerte el a várt formáját. A műsorvezető Lovász Lászlóban azonnal felmerült a kérdés, honnan tudta, hogy később nem lesznek–e nagyobbak a mellei maguktól, hiszen olyan fiatal volt még. Szandika a tőle megszokott őszinteséggel reagált.

– Nem akartam vegetálni. Egy nő 20-tól körülbelül 26-27 éves koráig a legszebb, úgy kell alakítani, hogy akkor legyen toppon. Utána jönnek az olyan unalmas dolgok, mint házasság, családalapítás.

Anyagilag azonban nem kevés pénzbe kerül az, ha valaki ilyen sűrűn változtat a külsején, de Szandikának erre is van megoldása:

– Össze kell barátkozni a sebészekkel, persze ez civil embereknek nehezebb- meséli nevetve.

A plasztikcica azt is elmesélte, hogy kezdetben azért jelentkezett a ValóVilág4 műsorába, hogy pici változás történjen az életében, és bebizonyítsa, az olyan típusú lányokat, mint ő, nem szabad első látásra megítélni. Persze azt ő is belátja, hogy sok üresfejű nővel lehet manapság találkozni, ám ő semmiképp sem tartja magát egynek közülük.

Lovász László a lány jövőképéről is megpróbált kérdezősködni, ám azzal kapcsolatban még semmilyen biztos terve nincs Szandikának.

– Nem tudom még, mi leszek. Van egy-két dolog, amihez lenne kedvem. Nem sok, de van. Például szívesen vezetnék egy ilyen típusú műsort is.

Arra a kérdésre, hogy hogyan akar belevágni a tervezgetésbe, és megvalósításba válasza rövid, lényegre törő:
– Vannak jó menedzserek…


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!