KezdőlapBulvárLelkipásztor nagyapjához ment feleségül, több millió dollárt örökölt - az amerikai nő...

Lelkipásztor nagyapjához ment feleségül, több millió dollárt örökölt – az amerikai nő története hatalmas felháborodást keltett

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Mary Cosby egy amerikai valóságshow-ban vált ismertté, miután elmesélte élete történetét, amit az emberek többsége botrányosnak tart. „Senki sem érti meg a történetemet.” – mondja Mary.

Mary Cosby 20 éve él házasságban mostohanagyapjával, és egy tizenéves fiuk is van. Az amerikai nő története irreálisnak tűnik, de ő maga nem találja olyan botrányosnak a helyzetet, mivel azt mondja, ez nem olyan, mintha vérfertőző kapcsolatban élne.

Mary a The Real Housewives of Salt Lake City című valóságshow egyik szereplőjeként vált ismertté, házassága pedig a műsor egyik legvitatottabb témája, és nem is ok nélkül.

„Először nem akartam hozzámenni feleségül. Furcsának találtam a dolgot. De a nagyanyám ezt akarta, így végül eleget tettem a kérésének, amit még a végrendeletébe is belefoglalt. Minden szavában bízok. A nagyanyám valóban azt akarta, hogy átvegyem a helyét.” – mondja Mary Cosby, aki több mint 4 millió dolláros vagyont örökölt.

A család a pünkösdi egyház tagja, ugyanakkor éttermek és szépségszalonok tulajdonosai is, és a házassággal Mary vagyona csak tovább gyarapodott, mivel mostohanagyapja, Robert, aki egyébként a felekezet lelkésze, 20 millió dolláros vagyonnal rendelkezik.

„Igazából senkinek nem tartozom magyarázattal a döntésemmel kapcsolatban. De a férjem, Robert Cosby nem a vér szerinti nagyapám. Ha így lenne, az valóban vérfertőzés lenne.” – mondja Mary.

Nagyanyja, Rosemary, 22 évig élt házasságban a nála 20 évvel fiatalabb férfival, egészen 1997-ig, amikor a nő szívrohamban meghalt. Mivel 20 évvel idősebb volt férjénél, Rosemary mindig úgy érezte, hogy elrabolta a férfi fiatalságát, és úgy gondolta, Robert megérdemli, hogy élete második felét egy fiatalabb nő mellett élje le.

Amikor Mary hozzáment Roberthez, ő a 20-as éveiben járt, míg a férfi 40 körül volt.

„Két évbe telt, mire elfogadtuk a nagyanyám kívánságát. Meg kellett győződnöm arról, hogy helyesen cselekszem. Sokat imádkoztam, és végül békére leltem, és az Úr akarata szerint cselekedtem.” – állítja Mary, aki annak ellenére is sokkolta az amerikai közvéleményt, hogy felfedte ezeket a részleteket. Ő azonban meg van győződve arról, hogy nem tévedett.

„Bíztam a nagymamámban. Ha sikerült ilyen pünkösdi közösséget kialakítania, az azt jelenti, hogy igaza volt. És, ha megnézem, hogy milyen most az életem, én is azt érzem, hogy igaza volt.” – indokolta szokatlan döntését az amerikai nő.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet