Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Leona Lewis elképesztő története azzal a bejelentéssel folytatódik, hogy „Collide” című vadonatúj slágere hamarosan megjelenik. Ezzel a szerzeménnyel a rekorder énekesnő Európa-szerte uralja majd a táncparketteket egész nyáron!

A „Collide” című dal egy dance-pop himnusz, és Leona első vadonatúj felvétele a 2009-ben megjelent “Echo” című Nr. 1 album óta. A „Collide” egy határozott dal egészen euforikus refrénnel. A szaggatott zongorajátéknak köszönhetően a szerzemény rétegesen építkezik egyre feljebb, míg végül egy óriási himnusszá fejlődik. Leona világbajnok hangja összetéveszthetetlen, és ez a dal egy igazán erőteljes emlékeztetője annak, miért ért el az énekesnő napjainkig óriási sikereket.

A „Collide” című dallal kapcsolatban Leona a következőket nyilatkozta: „Nagyon izgatott vagyok, az emberek végre a zeném egy új oldalát is megismerhetik. Nagyon sok műfajnak és stílusnak vagyok a rajongója. Számomra ebben a dalban egy nyári himnusz minden adaléka maximálisan benne van. Alig várom, hogy a rajongóim hallják, és az album többi részét is megoszthassam velük!”

A „Collide” című sláger az Egyesült Királyságban elsőként a BBC Radio 1 csatornán, Scott Mills show-jában került adásba július 15-én, pénteken.

A „Collide” című szerzemény első jelentős remixét a világon jelenleg legnagyobb DJ/producer, Afrojack készítette, aki nemcsak Grammy-díjas művész, de az ő nevéhez fűződik Pitbull „Give Me Everything” című slágere, valamint olyan neves előadóknak készített már mixeket, mint Madonna, Lady Gaga, a The Black Eyed Peas, Tinie Tempah vagy Snoop Dogg. Az utóbbi napokban Afrojack a remixet Ibiza klubjaiban tesztelte, és természetesen a közönség köreiben óriási sikert aratott – mindenki arról érdeklődött, kinek a dalát játssza.

Egy új fejezet kezdeteként a többszörös platinalemezes Leona Lewis „Collide” című dala az első sláger az eddig cím nélküli 3. szólóalbumról, melyen az utolsó simításokat végzik novemberi megjelenése előtt. Leona a legrangosabb dalszerzőkkel és tehetségekkel dolgozott együtt, köztük Sandy Vee (Katy Perry „Firework”, Rihanna „Only Girl In The World”, David Guetta „Where Them Girls At”), Autumn Rowe (Alexis Jordan „Happiness”), Ammo (Katy Perry „E.T.”), Jonas Quant (Hurts), Chuck Harmony (Rihanna „Russian Roulette”), Claude Kelly (Bruno Mars „Grenade”), valamint a „Bleeding Love” szerzője/producere, Ryan Tedder. Leona olyan hihetetlenül tehetséges brit művészekkel is együtt dolgozott, mint Fraser T Smith (Adele „Set Fire to the Rain”, Florence „You Got The Love”), Al Shux (Alicia Keys „Empire State of Mind”), Steve Robson (James Morrison, Take That), Naughty Boy vagy Emeli Sande. Az énekesnő korábbi albumai, a „Spirit” és az „Echo” az Egyesült Királyság albumlistájának első helyén debütáltak. További részletek az albumról hamarosan érkeznek.

Mióta elnyerte a közönség szívét és lelkét 2006-ban, Leona élete egy Hackney-ból indult valódi hollywood-i tündérmese lett, amely most folytatódik. Az énekesnő eddig több mint 10 millió lemezt adott el világszerte. Páratlan nemzetközi sikerei és elismerései többszörös Grammy-díj és BRIT-díj jelölést hoztak neki. A toplistákat dalaival és albumaival egyaránt meghódította; ő az első brit előadó, aki az amerikai albumlista első helyén tudott debütálni, és „Bleeding Love” című dala összesen 35 toplistán tudott az első helyre kerülni! Leona számos nagyon rangos eseményen lépett fel élőben, köztük a Nelson Mandela 90. születésnapjára tartott rendezvényen, valamint ő képviselte az Egyesült Királyságot Pekingben, az olimpia záróeseményén David Beckham és Jimmy Page mellett. A tavalyi évben Leona teltházas koncertkörúton vett részt az Egyesült Királyság arénáiban.

A 2011-es év is egy nagyszerű időszaknak ígérkezik Leona Lewis számára…és ez még csak egy része az utazásnak. Kezdődjék hát a következő fejezet!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!