Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Bécsben tartóztatták le a bulikirályt.

Letartóztatták Jolly-t! Bilincsben vitték el a rendőrök!

Jolly és barátja épp Bécsben voltak, hogy leforgassák legújabb videóklipjüket, amikor a rendőrök rájuk találtak egy híd alatt, megbilincselték őket és bevitték az őrsre. A magyar énekes borsós bírságra számíthat.

Jolly forgatott már klipet külföldön, emlékezzünk csak a No roxa áj-ra, vagy a Favorito-ra, így ezúttal is úgy tervezte az énekes, hogy külföldön veszik fel legújabb videóklipjét, nevezetesen Bécsben. Jolly nagy hibája az volt, hogy tiltott pirotechnikai eszközöket is használtak a forgatáson.

Jolly és barátja, Andreas épp forgattak egy híd alatt, amikor megjelent két rendőr, bilincsbe verte őket és bevitte a kapitányságra, ahol több órán át várakoztak, majd elengedték őket.

“Még mindig a sokk hatása alatt vagyok. Hétvégén Bécsben forgattuk a új videoklipemet Andreas barátommal. A rendező utasítására színes füstbombákat is vittünk magunkkal. Egy híd alatti részt választottunk, mert az illett legjobban a zene témájához” – mesélte a Borsnak Jolly a kellemetlen incidenst.

“Már nagyban dolgoztunk, amikor megjelent a forgatáson két osztrák rendőr. Nagyon megijedtem. Mivel nem tudok németül egy stábtag kommunikált velük. Az engedélyünket kérték a filmezéshez, de nekünk nem volt olyanunk. Erre még rájött az is, hogy tiltott pirotechnikai eszköznek minősül a színes füstbomba. Azonnal elkobozták a dolgainkat, megbilincseltek és bevittek a rendőrkapitányságra, ahol 4 órán keresztül benntartottak minket. Végül elengedek, de most várom a bírságot, ami akár félmillió forint is lehet” – magyarázta a lapnak Jolly.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!