Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Gonosz szerepben tér vissza „Esmeralda” – A gyönyörű vak lányt alakító Leticia Calderón hosszú kihagyás és néhány kisebb mellékszerep után július végén egy igazi sikersorozatban játszott gonosz nagynéni megformálásával tér vissza a nézők szívébe és a Story TV4 képernyőjére!

A szerelem nevében egy klasszikus történet, ami a régi vidéki Mexikó értékeinek és hagyományainak érzékletes bemutatásával, hatalmas belső érzelmi viharok és érdekellentétek ábrázolásával meséli el egy testvérpár történetét. Macarena (Victoria Ruffo) és Carlota (Leticia Calderón) két nővér, akik drágán megfizetnek fiatalkori botlásukért.

Fájdalommal, magánnyal és nehezteléssel a szívükben kénytelenek tölteni életük alkonyát, amiatt vezekelve, hogy fiatalon ugyanazon férfi iránt lobbantak szerelemre. Az unokahúguk, Paloma kislányként elveszíti a szüleit egy tragikus balesetben, így kénytelen a vénkisasszony nagynénjeihez költözni. Macarena egy igazán kedves, szerető és gondoskodó asszony, aki hamar kötődni kezd unokahúgához. Ugyanakkor Carlota egy elnyomó és túlontúl domináns nő, aki szinte élvezetet lel abban, hogy megkeseríti Paloma életét. A két nagynéni egy sötét családi titkot őriz, aminek sorsfordító hatása lesz Paloma életére. Amikor a titokra fény derül, a lány élete gyökerestül felfordul…

A Carlota-t alakító Leticia Calderón az EsMas-nak adott egyik nyilatkozatában elmondta, mennyire nagy kihívás neki ilyen gonosznak lenni a karakter kedvéért:

“Nagyon nehéz, hiszen nem vagyok hozzászokva sem a munkában, sem a magánéletben, hogy így megalázzak másokat, vagy hogy ilyen durva és egyszersmind pedáns legyek. Más a testtartásom, a hangom, sőt sokszor azt kérik, legyek még keményebb, és én nem akarom olyan erősen rángatni Allissont (a sorozatban Paloma), nehogy a végén valami baja legyen. Ő azonban nagyon profi, és van, hogy ő mondja nekem: ‘ne aggódj’, ‘üss csak meg’, amiben tulajdonképpen igaza van, hiszen az első csapásoknak nagyon hihetőknek kell lenniük.” – nyilatkozta a színésznő.

A telenovellák Oscarjaként számon tartott Premios ACE díjátadón idén A szerelem nevében vitte a pálmát. A legjobb telenovella és a legjobb rendezés díja (Karina Duprez) mellett a Cristobal-t megformáló Arturo Peniche és a negatív szerepe ellenére a nézők legnagyobb kedvenceként számont tartott Leticia Calderón is örülhetett. A sorozat főszereplőnője a legjobb színésznőnek járó elismeréssel térhetett haza! Ezek mellett a díjak mellett A szerelem nevében lett egy Monte Carloban megrendezett tévés fesztiválon 2009 legnézettebb telenovellája is!

Az év telenovelláját július 26-tól hétköznaponként 14:40-kor láthatják a Story TV4 műsorán!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!