Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A Locnville nemzetközi lemezszerződésén még szárad a tinta, de máris megérkezett első slágerük, a Sun In My Pocket, melyet Andrew és Brian Chaplin, a Locnville-t alkotó ikerpár hazájukban, Dél-Afrikában már sikerre is vittek, hiszen #1 helyezést értek el vele az ottani airplay és kislemez eladási listán, az “Év dalának” választották, illetve a dalhoz készül videoklipjük is a legmagasabb rotációban forgott a helyi zenecsatornákon.

A fiúk New Yorkban születtek, de már egész fiatal koruktól kezdve Dél-Afrikában nőttek fel, így számos kultúra és zenei stílus volt rájuk hatással. Első dalukat 7 évesen készítették el, és 11 évesen már számos rockdalt írtak és vettek fel, melyeket az AC/DC, a Kiss, a Staind, a Nirvana és a Limp Bizkit inspirált.

Tinédzser korukra Andrew és Brian visszaköltöztek Amerikába, ahol a hip hop zene rajongói lettek, így ebben a stílusban folytatták a zenélést. Nemrég visszatértek Dél-Afrikába, ahol újabb stílussal találták szembe magukat: az elektronikus zenével, melynek népszerűsége épp akkor robbanásszerűen növekedett.

Mindezen élmények és zenei hatások alakították azt, ami ma a Locnville. 2010. szeptember 27-én nemzetközileg is megjelenő debütáló albumukat teljes egészében saját maguk készítették Fokvárosban, mely Dél-Afrikában februári megjelenése után egy hónappal már platinalemez státuszt ért el.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!