Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Két héttel ezelőtt hozta világra második gyerekét Vasvári Vivien, aki már most lapos hassal pózol Instagram profilján.

Luxus Vivien Amerikában szült, hogy egyből megkaphassa az amerikai állampolgárságot

A Feleségek luxuskivitelben című reality szereplője Amerikába utazott, hogy ott hozza világra kisfiát, aki ezzel meg is kapta az amerikai állampolgárságot is. A magyar celeb kisfia nevét is elárulta: Szegedi Edward Ferenc.

Vivien vitába szált párjával, Fecsóval, hogy milyen nevet adjanak a fiúknak. Ő az Edwárdot, a Kevint és a Stevet ajánlotta, végül az Edwárd mellett döntöttek, mert az olyan királyi hangzású.

“Nagyon szerettük volna, ha amerikai állampolgár lesz a fiunk, mert úgy sokkal több esélye van mindenre a világon. Itt állják a tanulmányi teljes költségét ameddig iskolás és rengeteg kiváltságot, támogatást kap ezen felül, sőt, így még elnök is lehet.” – árulta el Vivien a hot! magazinnak, hogy miért szült Miamiban.

Egy ország várt arra, hogy a luxus hazai nagyasszonya, Vasvári Vivien megmutassa a kisbabáját! A Feleségek…

Posted by HOT! Magazin on Thursday, May 10, 2018

A luxusfeleség terhessége 32. hetében utazott ki az Államokba, hogy világra hozza gyerekét, májusig itt is maradnak, annak ellenére, hogy Amerikában igen drága az élet.

“Anyukámmal és a kislányommal, Arianával jöttünk ki. Fecsó csak másfél hónappal később követett minket. Hosszú hetekig kerestük hogy hol lakhatnánk, addig horror áron töltöttük az éjszakákat szállodákban. Egy normális kiadó apartman másfél millió forintba kerül öt éjszakára.” – árulta el a nem éppen olcsó kintartózkodás részleteit Vivien.

Ám nem mindenki nézi jó szemmel Vivien bejegyzését az Instagramon, van olyan “rajongója” is, aki vérlázítónak tartja, hogy 10 milliót is elkölt a szülésre, míg az ország egészségügyi rendszere romokban.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!