Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A szórványban is bemutatták A Viszkis című filmet, Erdély után Ambrus Attila a Felvidékre utazott, hogy találkozhasson a filmkedvelőkkel, ám nincs túl jó emléke a hellyel kapcsolatosan.

Majdnem halálra verték Ambrus Attilát

Ambrus Attila a 90-es években többször járt Szlovákiában barátságos jégkorongmeccseken, amik sokszor vérengzésbe torkolltak.

“A 90-es években többször jártunk a Felvidéken barátságos jégkorongmeccseken, amik minden alkalommal vérengzésbe torkolltak. Az ellenfeleink szintén félamatőr, melós csávók voltak, és nem igazán tetszett nekik, ha egy magyar csapat legyőzte őket.” – mondta a Borsnak Ambrus Attila.

Egy ilyen balhé után két barátjával elment egy nyitrai szórakozóhelyre, ahol az egyik srác a kelleténél többet ivott, majd átrendezte a berendezést a vécében.

“Egy ilyen edzőmeccses balhé után két csapattársammal egy nyitrai szórakozóhelyen kötöttünk ki, és az egyik srác kicsit túlitta magát, majd átrendezte a berendezést a vécében. Erre a he­lyi erők elkezdték gyepálni, és bár próbáltuk megvédeni, tizenöt kigyúrt állat baseballütőkkel és tonfákkal szarrá vert minket.” – folytatta Ambrus.

Ráadásul a sérüléseit is alig akarták ellátni, a rendőröknek három kórházat kellett felkeresnie, míg valaki fogadta.

“Engem annyira elvertek, hogy a fejemből ömlött a vér, és a harmadik kórházban már a rendőröknek kellett könyörögniük, hogy valaki lásson el végre, mivel a másik két helyen arra hivatkozva, hogy nem szlovák állampolgár vagyok, nem voltak hajlandók összevarrni a fejem. A rendőrautó, amivel hurcoltak, úgy nézett ki, mintha disznóvágás lett volna benne. Az volt a szerencse, hogy nem volt ott a diszkóban az egész szlovák csapat, mert ak­kor ott halok meg.” – összegezte emlékeit Ambrus Attila, aki a komáromi előadása után kerékbilincset kapott a helyi közterületesektől.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!