KezdőlapBulvárMár lehet jelentkezni a Való Világ 5-re

Már lehet jelentkezni a Való Világ 5-re

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Mindössze 3 hete ünnepelte a fél Magyarország Alekoszt, a ValóVilág4 győztesét, de a nagy siker miatt az RTL Klub nem sokat teketóriázott, azonnal meghirdette a VV5-öt!

Vasárnap este végérvényesen lezárult a ValóVilág 4. szériája, miután a győztes, Alekosz megtalálta élete párját és ő is elköszönt a tévénézőktől. Persze ez nem jelenti azt, hogy rajongói nem láthatják többet, de az biztos, hogy ezentúl már nem költözik be a lakásokba minden este.

Az újabb önjelölt sztárok előtt azonban ismét kinyílt a remény ajtaja, miután a görög hősszerelmes párválasztó show-jának végén Lilu és Balázs bejelentette: mostantól él a jelentkezés, a vállalkozó kedvűek máris küldhetik az adataikat az RTL Klubba.

Egyelőre nem tudni, pontosan mikor indul az újabb kukkolóshow, mint ahogy azt sem, hogy változik-e valami a most véget ért negyedik szériához képest, de az sokat sejtet, ahogyan a felhívás elhangzik. Eszerint:

“Ha úgy érzed, különcebb vagy, mint Alekosz, esetleg nagyobb a szád, mint Szandikának, ha azt gondolod, vagányabb vagy, mint Olivér, vagy talán érzékenyebb, mint Gombi, akkor jó hírünk van számodra! A ValóVilág villája ötödször is megnyitja kapuit! Ha elmúltál már 18, de még nem vagy 45 éves, és úgy érzed, te leszel, aki mindent visz, jelentkezz a www.rtlklub.hu/valovilag5 weboldalon! Jelentkezz egyedül, de még jobb, ha párban teszed! Gyere el a testvéreddel, anyukáddal, apukáddal, a szerelmeddel, esetleg az anyósoddal! Figyelem: a történet folytatódik!”

A vállalkozó kedvűeknek olyan adatokat kell magukról megadniuk, persze az “alap” kérdéseken kívül, mint végzettség, magasság, szem- és hajszín, gyermekek száma, illetve 1000 karakterben kell minél frappánsabban megfogalmazniuk, miért szeretnének bekerülni a show-ba.

A hírre az énekesnő Lola máris kijelentette a Twitteren: beköltöztetné SP-t és Kiszel Tündét, valamint hasonló hírességek mellett ő maga is becuccolna – “Asszem, nagyon nagy műsor lenne” – fogalmazott.

De azt még talán maguk az RTL Klub szerkesztői sem tudják, hogy végül mekkora műsor lesz a VV5!

Lehet jelentkezni a Való világba

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet