Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Mark Wahlberg amerikai színész csütörtökön kapott csillagot a Hírességek Sétányán Hollywoodban, írja a Contact Music.

A színész a 2.414-ik csillagot kapta meg Los Angelesben, mintegy elismerésként színészi, énekesi, modell és filmrendezői tevékenységeiért.

A ceremónián jelen volt Will Ferrell is, aki Wahlberggel közösen játszik a The Other Guy című alkotásban, és aki azzal viccelődött, hogy mindig összetéveszti kollégáját Matt Damonnal.

„Örülök, hogy itt lehetek. Mark rajongó lettem, miután megvásároltam a fizikai gyakorlatokat bemutató kazettáját. És minden Jason Bourne film tetszett.” – nyilatkozott Will Ferrell.

Mark Wahlberg, aki feleségével, Rheával, és négy gyerekével jelent meg a rendezvényen kijelentette, nagyon meglepte amikor megtudta, csillagot kap a Walk of Fame-en: „Nagyon örülök, hogy gyerekeimmel lehetek itt. Amikor megtudtam, csillagot kapok azt hittem egy jó vicc.”

A 38 éves Wahlberg érdekes önéletrajzzal rendelkezik. Miután drogkereskedés és testi bántalmazás miatt ült börtönben, egy fiúcsapat tagja lett. Később rappénekes lett és egy híres fehérnemű márka modellje volt. Színészként a Boogie Nights-ban kezdett, 1997-ben, később pedig több filmben is szerepelt.

Mark Wahlberget Oscar díjra jelölték a The Departed című filmben nyújtott alakításáért, amelyet Martin Scorsese rendezett.

A színész hamarosan a The Other Guy című filmben lesz látható.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!