KezdőlapBulvárMarsi Anikó először beszélt új párjáról: "Szeretem, ahogy megölel, jó mellette nőnek...

Marsi Anikó először beszélt új párjáról: “Szeretem, ahogy megölel, jó mellette nőnek lenni”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Marsi Anikó először beszélt a Gyarmati Gáborral való kapcsolatáról. A Tények műsorvezetője Szulák Andrea gyerekének édesapjával jött össze, kicsivel azután, hogy szakítottak férjével, Palik Lászlóval.

Bombaként robbant a hír, hogy sok évnyi házasság után elválik egymástól Palik László és Marsi Anikó. A sztárpár Spanyolországból költözött haza, hogy Marsi Anikó a Tények híradósa legyen, nem sokra rá Palik László is a TV2-nél kezdett dolgozni, az Exatlon műsorvezetője lett.

Bár a pár házassága sok év után futott zátonyra, jó kapcsolatban maradtak, hogy a gyerekeik ne sérüljenek. Palik László jelenleg egy ügyvédnővel él együtt, nagy szerelemben, de úgy tűnik Marsi Anikó is megtalálta a boldogságot, mégpedig Gyarmati Gábor oldalán, kapcsolatukról most először beszélt a nyilvánosságnak.

“Jólesik ránézni, tetszik az ápoltsága, az illata. Szeretem, ahogy megölel, jó mellette nőnek lenni. Szeretem azt is, hogy komoly rendszer van az életében. Szeretem, hogy eljön elém esténként a tévébe. Vagy azt, hogy rendkívül jól főz, hogy precízem készíti el az ételeket” – nyilatkozta Marsi Anikó a HOT! magazinnak.

“Gáborral nincsenek olyan óriási terveink, hogy házat építünk vagy lesz egy közös gyerekünk. Egyelőre élvezzük, hogy jól vagyunk, remekül kijövünk egymással” – mesélte a híradós.

Marsi Anikó a lapnak arról is beszélt, milyen most a viszonya Palik Lászlóval.

“Lacival az volt a fontos, hogy a két gyerek a lehető legkevesebb traumával kerüljön ki ebből. Úgy gondolom, nekünk, a volt házaspárnak kutya kötelességünk szeretni egymást, hogy a fiaink ne sérüljenek” – fejtette ki Marsi Anikó.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet