Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A múltatós énekes szomorúan látta be, hogy sok a 33 év korkülönbség egy párkapcsolatban.

11 hónapig élt párkapcsolatban MC Hawer a nála 33 évvel fiatalabb barátnőjével, és bár hosszú távra terveztek, rá kellett jönnie, hogy a nagy korkülönbség nem tesz jót a kapcsolatuknak. A szakítás okáról közösségi oldalán vallott őszintén.

“Hát ennyi. Szomorúan jelentem be, hogy 11 hónapnyi együtt élés után a mai naptól újra egyedülálló lettem és az is maradok. Fannival lángoló szerelem volt, mindig mosolyogva fogok rá visszaemlékezni. Néhány hónapig boldoggá tette életemet. Szeretném leszögezni, hogy NEM harmadik fél miatt lett vége, hanem pusztán generációs meg nem értés miatt. Túl sok valóban a 33 év.” – írta a zenész, aki azt is kijelentette, nem fordul ismét az alkoholhoz.

Köztudott, hogy MC Hawer sok éven át menekült az alkoholba, de már jó ideje leszokott.

“Mi férfiak ebben a korban szeretnénk még elhinni, hogy lépést tudunk tartani, vagy esetleg egy gondtalan életszínvonallal kompenzálni idős korunkat. Bizonyos ideig sikerül is, de aztán feladjuk a harcot. Mert ebben a korban már nem akarunk vitázni, nehezebb kompromisszumot kötni és vágyunk a nyugalomra, békességre.” – tett a múlatós sztár.

Hát ennyi. Szomorúan jelentem be, hogy 11 hónapnyi együtt élés után a mai naptól újra egyedülálló lettem és az is…

Geplaatst door MC Hawer op Maandag 19 augustus 2019

hawer


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!