Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Ha nem járna fellépésekre valószínűleg nehezen tudna belőle megélni.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

Megható búcsúbeszédet mondott Koós János Aradszky László gyászszertartásán, és bár sok temetésen beszélt már, ebben az esetben egy kis szomorúságot is megengedett magának, ám a végső búcsúra képtelen volt.

A lassan 80 éves születésnapját ünneplő művész válltörésétől is mesélt, bevallotta, nehezen megy a gyógyulás, kifog rajta a törés, a gyógytorna sem mindig hozza meg a várva várt eredményt. Ám a koncertekkel nem áll le, még ma is rengeteg fellépése van, február 2-án pedig jubileumi fellépése lesz a Budapest Kongresszusi Központban.

Koós János a nyugdíjáról is beszélt.

“Hatvanhétezer forintot kapok, ami azért megalázó, mert a rendszerváltás előtt négy évtizedet végigdolgoztam. A monopolhelyzetben lévő Országos Rendező Iroda szerződéses művésze voltam, napestig fellépésekre jártam, rádiós és televíziós műsorokban szerepeltem. Nem én vagyok az egyetlen, aki ennyire ráfázott, de én mindenkinek azt kívánom, ilyen alacsony nyugdíja sose legyen.” – mondta a művész a Blikknek.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!