KezdőlapBulvár"Megállt a levegő a stúdióban" - Oláh Ibolya mindenkit levett a lábáról...

„Megállt a levegő a stúdióban” – Oláh Ibolya mindenkit levett a lábáról a Sztárban sztárban

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A legendás sanzonénekesnőként, Édith Piafként eresztette ki hangját a Sztárban Sztár második élő show-jában Oláh Ibolya!

„Megállt a levegő a stúdióban” – mondta Marics Peti.

„Hogy lehet egy helyben, mozdulat nélkül elénekelni egy ilyen dalt? De annyira látszik rajtad ennek a dalnak a szenvedélye, olyan voltál mint egy lobogó. Mindent beleadtál, és nem Oláh Ibolya hangod volt, hanem Edith Piáf hangod volt” – mondta Papp Szabi.

„Engem lenyűgöztél, engem megérintettél. Ettől az előadástól bezártam, mármint nem az előadástól, hanem a daltól és az a jó, hogy egy ilyen hatást értél. Azt éreztem, hogy szeretnék otthon lenni a szobámban, beburkolózni és kicsit sírni, mert ez a dal rettenetesen fájdalmas, drámai” – mondta Lékai-Kiss Ramóna.

„Elképesztő az amit csinálsz itt már másodjára, azt szeretem benned, amit eddig nem ismertem” – mondta Kökény Attila. Nemcsak Oláh Ibolya alakított hatalmasat a Sztárban sztárban, Valkusz Milán elvitte az estét, fergeteges produkcióján Marics Peti fetrengve nevetett, amit itt lehet megnézni!Fotó: TV2

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet