Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Frank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. (Természetesen nem porszívókat árultak.)

Ismerik a szervezet minden titkos (valamint kompromittáló) anyagát, és most éppen emiatt válnak a CIA célpontjává. A visszavonult szuperkémeknek minden tudásukra szükségük van, hogy profi csapatként egy lépéssel üldözőik előtt járjanak, megpróbáljanak életben maradni a folyamatos merényletek közben és rájönni, hogy vajon melyik információ az, amely miatt egykori munkaadóik a legkülönfélébb módszerekkel megpróbálják hidegre tenni őket. (Értelemszerűen nem egy hangulatos alaszkai kalandtúra akarják küldeni a csapatot.)

Frank és csapata úgy dönt, betörnek a CIA titkos központjába, és fényt derítenek azokra a titkokra és összeesküvésekre melyek miatt egyre többen akarják kinyírni őket…

Robert Schwentke rendező (Légcsavar) eszelős tempójú, elsöprő lendületű és vitriolos humorral átszőtt akció-vígjátékot készített, melyből egyértelművé válik, hogy az idősebb szuperügynökök álcázásban, közelharcban, tűzpárbajban is felveszik a versenyt bárkivel, az autósüldözésről már nem is beszélve. Nyugdíjas kémek (pontosabban felhőtlenül komédiázó világsztárok) akcióban. Rekeszizomsérv-kötőket előkészíteni, biztonsági öveket becsatolni, kezdődik a móka!

Rendező: Robert Schwentke
Producer: Lorenzo di Bonaventura, Mark Vahradian
Forgatókönyv: Jon Hoeber, Eric Hoeber
Szereplők: Bruce Willis, Morgan Freeman, John Malkovich, Helen Mirren, Brian Cox, Mary-Louise Parker, Ernest Borgnine, James Remar és Richard Dreyfuss

Eredeti cím: RED
Hivatalos honlap: http://www.red-themovie.com/
Hossz: 111 perc
Országos bemutató: 2010. december 9.
Forgalmazza a Palace Pictures


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!