Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Ugyan a nyarat már magunk mögött hagytuk, végig izgultuk a foci VB-t és táncoltunk a Waka Waka-ra, de nem kell, hogy a rossz idő és az ősz végleg elvegye a jó kedvünket!

Shakira most meghosszabbítja a nyarat vadiúj bombaslágerével, a Locaval („Őrült”), mely ma reggel 7 órakor debütált világszerte, és az októberben megjelenő új spanyol nyelvű, Sale El Sol / The Sun Comes Out címre keresztelt albumának első kislemezdala.

Az új dalban és az albumon is ismét az igazi latinos, pörgős, érzelmes Shakirát hallhatjuk, ahogy mindig is szerettük. Nem kétséges, hogy a Waka Waka fenomenális #1 sikere után egy újabb vérpezsdítő slágerrel lettünk gazdagabbak!

A Locat két nyelven is rögzítették, így mindenki választhat tetszése (és nyelvtudása) szerint a verzók közül. Az angol nyelvű változatban Dizzee Rascal működik közre featuring művészként, míg a spanyol nyelvű változatban El Catat hallhatjuk.

A dalhoz Shakira már le is forgatta Barcelonában a videoklipet, melyben a pokol angyalaként ismét megcsodálhatjuk védjegyének számító legendás csípőmozgását is. Az új albumról bővebb információk pár napon belül érkeznek, de az már biztos, hogy a Locan kívül a Waka Waka (This Time For Africa) is helyet kap majd a korongon, és a lenti kép lesz a borító.

Készen állsz az újabb őrületre? Loca Loca Loca!Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!