KezdőlapBulvárMeghalt a 7 éves kislány egy nappal azután, hogy az orvosok hazaküldték...

Meghalt a 7 éves kislány egy nappal azután, hogy az orvosok hazaküldték a kórházból migrén diagnózisával

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A lesújtott édesanya tisztelgett kislánya, az ő „gyönyörű hercegnője” emléke előtt, aki egy nappal azután halt meg, hogy az orvosok hazaküldték a kórházból, azzal a feltételezéssel, hogy a kislánynak migrénje volt.

A 7 éves Theia Mckie szerdán hunyt el Skóciában, miután az orvosok hazaküldték őt a kórházból. A kislányt hétfőn vitték kórházba Dumfriesben. Az orvosok megállapították, hogy migrénje van, és kedden hazaküldték őt.

A szülei azonban továbbra is aggódtak érte, és attól tartottak, hogy nagyobb lehet a baj. Theia édesanyja, Tracey, a Facebookon is megosztotta aggodalmait: azt írta, hogy a kislány állapota egyre rosszabb, és minden alkalommal felkiáltott a fájdalomtól, amikor belenézett a lámpafénybe, ráadásul hányt is.

„A kislányom kínlódik. Teljesen tanácstalan vagyok” – írta. Theia másnap tragikus módon életét vesztette.

Az édesanya szenvedése

Tracey tisztelgett szeretett lánya emléke előtt, és azt mondta: „Egyszerűen nem találunk erre szavakat.” A közösségi médiában megosztott bejegyzésében azt írta: „Ma a kedves, vicces, okos, gyönyörű hercegnőnket idejekorán elvették tőlünk. Felfoghatatlan ez a veszteség. Theia édesem, 7 év veled messze nem volt elég anyunak és apunak.” Az édesanya „okos, vicces, pimasz és mindig mosolygós” gyerekként jellemezte a lányát, és azt mondta „imádott táncolni, énekelni és rajzolni, és imádta szeretni az embereket.”

„Ő volt a megtestesítője mindannak, amit az élet jelent” – tette hozzá. „Szó szerint úgy élt és szeretett, mintha nem lenne holnap.”

Tracey ezután köszönetet mondott mindazoknak, akik felvették vele a kapcsolatot Theia halála után.

„Szeretnénk elmondani, hogy hihetetlenül meghatódtunk attól a kiáradó szeretettől, amit Theia iránt mutattatok. Annyi támogatást és részvétnyilvánítást kaptunk a mi kis hercegnőnk elvesztése után. Örökké hálásak leszünk ezért…minden egyes jókívánság megmutatta, mennyire szeretett és különleges volt a lányunk.

A családjaink talán egy kis vigaszra lelhetnek, hogy tudjuk, és ő is tudta, mennyire különleges volt, és mennyire szerették, és, hogy a legjobb 7 évet élte át, amit csak adhattunk neki” – írta.

A kislány halálának körülményeit még vizsgálják, és Theia nagymamája, Raye Currie, azt mondja, a család senkit nem akar hibáztatni, amíg nem tudják, pontosan mi okozta Theia tragikus halálát.

A National Health Service (NHS) megtagadta a kommentárt, és azt mondták, az orvosi titoktartás miatt nem nyilatkozhatnak az egyes esetekről.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet