KezdőlapBulvárMeghalt a tanár, miközben kimentette a vízben fuldokló lányt

Meghalt a tanár, miközben kimentette a vízben fuldokló lányt

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A floridai tanár, Thomas Kenning a vízben fuldokló tinédzser lány segítségére sietett. A szerénynek és inspirálónak mondott tanár és apa azonban belefulladt a Michigan-tóba.

Hétfőn a 38 éves Thomas Kenning a floridai St. Petersburgból az indianai Porter Beachen töltötte az idejét 9 éves lányával, Roryval és feleségével, amikor meglátott a vízben fuldokló 16 éves lányt.

“Miután átadta a sapkáját és a mobiltelefonját, a víz felé futott, miközben a lányunk azt kiáltotta neki: ‘Apa! Légy óvatos!'” – mondta Jasmine Kenning, Thomas felesége a TODAY Parentsnek.

“Az első telefonhívásom az volt, hogy ‘Jázmin, baleset történt. Tom hallotta, hogy valaki bajban van, és beugrott a vízbe, hogy segítsen neki. A mentősök újraélesztették, és már úton van a kórházba” – emlékezett vissza a nő.

Az Indiana Department of Natural Resources szóvivője elmondta, hogy a Porter Beach hullámai aznap három és öt láb között emelkedtek, és a tónak meredek lejtői vannak.

“Thomas kihozta a tinédzsert a vízből egy olyan helyre, ahol tudott segíteni magán” – mondta a szóvivő.

Ő maga azonban nem jutott ki.

Az Indiana Dunes State Park vízimentői húzták ki Kenninget a víz alól, ahol 20 percig volt. A Northwest Health kórházban halottnak nyilvánították.

Kenning halálát a megyei halottkém véletlen fulladásnak minősítette.

“Az életét alázatosan, másokat szolgálva és másokra gondolva élte, és semmi mást nem akart, csak azt, hogy minden helyet, ahová ment, jobban hagyjon ott, mint ahogyan megtalálta” – mondta felesége.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet