Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Michael Schumacher felesége, Corinna megtörte a csendet, és interjút adott, ahol megköszönte férjének a szeretetét.

Ritka interjút adott Corinna Schumacher, a legendás hétszeres Forma 1-es világbajnok felesége, aki megköszönte férjének azt a sok jót, amit tőle kapott, és azt hogy támogatta és szereti őt. Az 50 éves Corinna férjének köszönheti, hogy elkezdett lovagolni és, hogy most bajnok westernlovaglásban.

Schumacher családjában nem csak Corinna az egyetlen aki sikereket ért el westernlovaglásban. Lánya, a 22 éves Gina Schumacher is több érmet is bezsebelt már.

“Nem felejtem el, hogy kinek köszönhetem ezt. És az nem más, mint a férjem, Michael.” – mondta Corinna a Mercedes magazinjának, a She Magazinnak, első interjújában, amit a pilóta 2013-as balesete óta adott.

Michael Schumacher egyszer azt mondta feleségének, lányuk egyszer jobb lesz mint édesanyja. Corinnának jelenleg 40 lova van, reggeltől estig képes a lovai között lenni.

“Amikor 30 éves voltam arról álmodtam, hogy lesz egy lovam. Ekkora Michael-el elrepültünk Dubaiba és vettünk egy arab telivért.” – mondta a feleség.

Corinna nemsokára szerepelni fog abban a dokumentumfilmben, amit idén év végén mutatnak be, és melynek címe cupán Schumacher. A dokumentumfilm decemberben kerül a mozikba Németországban és Svájcban. Schumacher édesapja, a 73 éves Rolf is feltűnik a filmben, ám a legendás pilótát jelenlegi állapotában nem láthatjuk benne.

A producerek szerint a film azért készült, hogy megünnepelje a pilóta 50-dik születésnapját, valamint világbajnoki címszerzésének 25-dik évfordulóját.

Michael Schumacher 2013 decemberében szenvedett síbalesetet, azóta senki sem látta, családja féltve őrzi a nagyközönségtől. Az egykori pilóta jelenleg Svájcban él, itt kap orvosi kezelést, ám valószínűleg soha nem fog felépülni.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!