Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Hagyományos koncertre, azaz táncra és playbackre számítottak Britney Spears rajongói, az énekesnő Greensboroban megrendezett koncertjén. Britney azonban igencsak meglepte rajongóit.

Britney Spears élőben énekelte el Alanis Morisette You Outta Know című dalát. Ez volt a turné során az első alkalom, hogy ilyent mert bevállalni, felhagyott a tánccal és élőben énekelte el a dalt.

Senki sem számított arra, hogy az énekesnő elénekli a dalt, ráadásul playback nélkül. A rajongóknak azonban tetszett Brit meglepetése, az énekesnő ezzel pedig bebizonyította, hogy még mindig tud énekelni.

A Circus turné márciusban kezdődött, de Britney mindig playbackről énekelt, valószínűleg a showba ötvözött táncjelenetek miatt.

Az énekesnő új albuma októberben jelenik meg, The Singles Collection címmel, amiből már felkerült az internetre egy kalozváltozat, amelyen Britney Lil Waynel énekli közösen a Bad Girl című dalt. Britney akit nemrég dobott barátja, Jason Trawick, az MTV VMA idei, szeptember 13-án megrendezésre kerülő díjátadóján is fellép. Az énekesnő hét kategóriában kapott jelölést.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!