KezdőlapBulvárMegjelent Leona Lewis első koncert DVD-je

Megjelent Leona Lewis első koncert DVD-je

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

2010. nyarán a popsztár Leona Lewis első alkalommal invitálta közönségét egész Angliából egy élő koncertturnéra, most pedig elérkezett az idő, hogy a rajongók újraéljék ezeket a csodálatos pillanatokat: egy 90 perces, fantasztikus DVD kiadvány jelent meg november 29-én.

Elmélyülve a tündér- és mesevilágban, a The Labyrinth turné lehetőséget adott Leonának, hogy legnagyobb slágereit misztikus erdők, kastélyok, óriások és más szürreális díszletek között adja elő. A The Labyrinth – benne a legendás “Bleeding Love”, a “Run”, a “Happy” és a “Better In Time”- előadásait is Leona álmodta meg, együttműködve William Bakerrel, aki korábban Kylie Minogue és Britney Spears lenyűgöző turnéinak volt a kreatív látványfelelőse. A 200.000 angol font értékű ruhatárat (melyet a ruhatervező Antonio Berardi biztosított az énekesnőnek) felvonultató turné a kritikusokat és a rajongókat is meglepte. A koncerteken több mint 200.000 néző vett részt a nyár folyamán, ezzel is biztosítva Leona helyét a legmegragadóbb színpadi előadók között.

A kiadvány DVD és Blu-Ray formátumban került a polcokra. A DVD formátum tartalmaz egy exkluzív bónusz CD lemezt is, amelyen 10 kedvenc élőben előadott dal is szerepel.

A háromszoros Grammy-jelölt Leona Lewis a világ egyik legkeresettebb popsztárja. Több mint 8 millió eladott lemezzel Leona #1 pozíciót ért el több mint 30 országban, és ő az első brit előadó, akinek debütáló albuma az amerikai Billboard albumlistát vezetni tudta. Napjainkban Leona harmadik stúdiólemezén dolgozik, hogy folytassa a tündérmesét, melyből még nagyon sok van hátra…

The Labyrinth Tour – Live From The O2 dallista:

DVD/Blu-Ray:
1. Intro / Brave
2. Don’t Let Me Down
3. Better In Time
4. Whatever It Takes
5. Take A Bow
6. Video Interlude: Ride A White Swan
7. I See You
8. Can’t Breathe
9. Forgive Me
10. Happy
11. Could It Be Magic
12. I Got You
13. Cry Me A River
14. The First Time Ever I Saw Your Face
15. Homeless
16. Video Interlude: They Don’t Care About Us
17. Outta My Head
18. Sweet Dreams (Are Made Of This)
19. Run
20. Bleeding Love

CD (kizárólag a DVD mellékleteként):
1. Brave
2. Don’t Let Me Down
3. Better In Time
4. Whatever It Takes
5. Happy
6. The First Time Ever I Saw Your Face
7. Outta My Head
8. Sweet Dreams (Are Made Of This)
9. Run
10. Bleeding Love

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet