KezdőlapBulvárMegjelent Szekeres Adrien karácsonyi albuma

Megjelent Szekeres Adrien karácsonyi albuma

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Szekeres Adrien „Olyan, min te” című visszatérő albumának sikere hihetetlen magasságokba repítette a fantasztikusan tehetséges énekesnőt. A címadó dal az egyik legtöbbet játszott magyar nyelvű sláger lett, teltházas Papp László Aréna koncert, számtalan szakmai és közönség elismerés és díj jellemezte az elmúlt időszakot.

Az album a platina státuszt is elérte, ilyen sikersorozatot nagyon-nagyon kevés előadó tudhat magáénak. Adrien azonban nem jól megérdemelt pihenését tölti, hanem egy vadonatúj koronggal kedveskedik rajongóinak. Minden évben nehézséget okoz, mivel is lepjük meg karácsonyra szeretteinket, barátainkat, közeli ismerőseinket.

Adrien ebben szeretne segítséget nyújtani „A szeretet ünnepén” című karácsonyi dalokat tartalmazó új stúdióalbumával. A november 17-én megjelenő lemezen az énekesnő tolmácsolásában 11 csodaszép, meghitt hangulatú szerzemény kapott helyet. A jól ismert, tradicionális ünnepi felvételek mellett (Csendes éj, Kiskarácsony, Száncsengő, Mennyből az angyal) új dalok is kényeztetik a vásárlókat, melyek Kiss Gábor illetve Nagy Tibor zeneszerzői tehetségét dicsérik.

„A szeretet ünnepén” nélkülözhetetlen album az ünnepi előkészületekhez, illetve tökéletes ajándék szeretteinknek.

Dalsorrend:

1. Csendes éj
2. Száncsengő csilingel
3. A szeretet ünnepén
4. Kiskarácsony
5. Mennyből az angyal
6. Száncsengő
7. Szeretlek igazán
8. Angyalok szárnyán
9. Elhinném
10. Ma a Föld ünnepel
11. Ave Maria

www.szekeresadrien.hu

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet