Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Rendhagyó szelfi készült Shakiráról, aki épp smink nélkül pózol párjával Gerard Piqué focistával. A kép pillanatok alatt óriási rajongótáborra tett szert az Instagramon, és természetesen a kommentek is özönlöttek.

Az énekesnő, smink nélkül, a maga természetes szépségével is sugárzóan gyönyörű! Shakirának sikerült meglepnie rajongóit azzal, hogy imádnivaló fotókat tett közzé barátjával, Gerard Piquével.

A 43 éves énekes ezt írta a kép alá: “Együtt”, a rajongói pedig valósággal elolvadtak az őszinte, és még mindig szerelmes pillanat láttán. „A szerelem édes” vagy „Amorrrrrrrrrr”-ilyen és ehhez hasonló hozzászólásokat kapott a kép. Augusztusban még egy családi videó is felkerült a közösségi oldalra, ahol éppen a tengerparti rákokat csodálják a gyerekekkel együtt.

https://www.instagram.com/p/CEg4X5iqi8m/?utm_source=ig_embed

Shakira és Gerard Piqué ez év elején keltette fel a rajongók érdeklődését, közvetlenül a fergeteges show után, amelyet Jennifer Lopezzel készítettek a Super Bowl-on. Néhány nappal később, egy barcelonai meccsen látták őket két fiukkal, a hétéves Milan Piqué Mebarakkal és az ötéves Sasha Piqué Mebarakkal együtt.

Shakira 2011-ben ismerkedett meg barátjával, Gerard Piqué labdarúgóval, miközben a Waka Waka című sláger videóját forgatta , ahol több híres futballista is megjelent.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!