KezdőlapBulvárMegszületett Kasza Tibiék második gyereke

Megszületett Kasza Tibiék második gyereke

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az énekes-műsorvezető a Balázsék műsorában jelentette be, hogy világra jött második gyereke. Kasza Tibi ezúttal is jelen volt a szülésnél, akárcsak első gyereke születésénél.

Januárban jelentették be Kasza Tibiék, hogy második gyereküket várják, aki a minap világra is jött. A boldog apuka a Balázsék című rádiós műsorban jelentette be, hogy megszületett második kislánya. Elmondta, a baba, akárcsak az anyukája, Darai Andrea jól vannak.

Kata Tibi a kislány nevét is elárulta: Kasza Liza Panna.

“Nagyon boldogok vagyunk, csodaszép a kislány” – mondta Kasza Tibi, aki hozzátette, szeret lányos apuka lenni, és nem bánja, hogy nem fia született, az volt számára a fontos, hogy a gyerek egészséges legyen.

Kasza Tibi a műsorvezetőknek elmondta, próbálta poénkodósra venni a hangulatot a szülés során, de felesége vajúdása ezúttal nehezebbre sikeredett, így egy idő után már azzal fenyegetőzött, hogy a szülés után elválik.

Sebestyén Balázsék kérdésére elmondta, egyelőre nem beszéltek egy harmadik gyerekről, jelenleg arra koncentrálnak, hogy minél többet legyenek lányaikkal.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet