Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Vasárnap este tartották az MTV EMA 2010-es díjátadót, Madridban. Az est nagy nyertese Lady Gaga volt, aki öt jelöléséből hármat váltott valóra. Ővé lett a Legjobb Dal, a Legjobb Pop Előadó és a Legjobb Női Előadó trófeája is.

Az est házigazdája, Eva Longoria szinte minden alkalommal új ruhában lépett színpadra, míg Justin Bieber az online szférában kommentelte az eseményeket.

Az est folyamán nem maradt el a botrány sem, Katy Perry megfogta a háziasszony fenekét, míg a Jackass srácok hozták a megszokott formájukat.

A nyertesek között Katy Perry – Legjobb Videó, Ke$ha – Legjobb Új Előadó, Eminem – Legjobb Hip Hop, Justin Bieber – Legjobb Férfi Előadó vitt haza ma díjakat.

Nektek hogy tetszett a díjátadó? Örülök, hogy idén interneten is lehetett követni a showt, annak még jobban, hogy jó minőségben. Néhol unalmas volt, hosszúak voltak a szünetek. Mi a ti véleményetek?

Katy Perry – Firework

Rihanna – Only Girl

Shakira – Loca – Waka Waka

Forrás: Doily.hu

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!