Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Joe Jackson, Michael Jackson apja, először ismeri be a közönség előtt, hogy szokása volt megverni a gyerekeit. A nyilatkozat Oprah Winfrey-nek adott interjújában jelenik meg.

Semmit sem bánok” mondta ő. “Megvédtem a gyerekeimet a börtöntől, és mindig a helyes utat választották”, folytatta Joe, úgy gondolva, hogy ezzel indokolja tetteit.

Joe tagadta, miszerint Michael félt volna tőle. “Nem hiszem, hogy félt volna tőlem. Inkább attól félt, hogy ne tegyen valami rosszat, aminek következtében én megszidtam volna, esetleg megvertem volna. Soha nem bántalmaztam, úgy ahogyan a média azt bemutatja.“, védekezett.

Az interjú elején, Joe Jackson kerülte az arról való beszélgetést, hogy hogyan is szokta büntetni a gyerekeit, de nem volt választási lehetősége, amikor felesége a következőket mondta: “Be kell ismernünk, hogy a fekete apák szíjjal nevelik gyerekeiket”. Szintén Katherine beszélt fia plasztikai műtéteiről, kijelentve, hogy függőség alakult ki benne.
“Michael egyszer azt mondta nekem: “Annyira csúnya vagyok! Nincs kedvem még a házból sem kimenni!”. Úgy gondolta, hogy túl nagy az orra és ebből kifolyólag nagyon boldogtalan volt “, mondta a megasztár anyja.

Nagy Melinda

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!