Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Hét év telt el Michael Schumacher szörnyű síbalesete óta, a híres Forma-1-es pilóta azóta gyakorlatilag vegetatív állapotban van, és csak nagyon ritkán érkeznek hírek róla, sokszor azok is meglehetősen ellentmondásosak. De Elisabetta Gregoraci, Flavio Briatore volt felesége, nemrég konkrét részleteket közölt Michael Schumacher jelenlegi állapotáról.

Míg egyesek szerint Michael Schumachert a gépek tartják életben, mások azt mondják, hogy a legendás sportoló mozogni és beszélni is tud.

Elisabetta Gregoraci, Schumacher egykori Forma-1-es csapatfőnökének exfelesége, azt állítja, pontos információi vannak a hétszeres világbajnok állapotáról. A modell az olasz Big Brotherben beszélt erről játékostársainak. Elmondása szerint az 51 éves Schumacher Mallorca szigetére költözött a családjával, egy villába, amelyet 3 évvel ezelőtt vásároltak a Real Madrid elnökétől, Florentino Pereztől.

A pilóta felesége, Corinna Schumacher, 30 millió euróért vásárolt meg a Villa Yasmint, de tagadta, hogy elköltöztek volna svájci otthonukból, annak ellenére, hogy Las Brisas település polgármestere azt állította, a család elhagyta svájci otthonát, és beköltöztek a sziget délnyugati részén található nyaralóba.

A 15.000 négyzetméteres ingatlanon elhelyezkedő villa két úszómedencével, fitneszteremmel, hatalmas kerttel és helikopter leszállópályával is rendelkezik. A luxusingatlan 2005 óta volt Florentino Perez tulajdonában, de felesége halála után, 2017-ben, úgy döntött, eladja azt.

„Spanyolországba költöztek, és a felesége kórházat rendezett be a házban. Nem beszél, a szemeivel, pislogással kommunikál az emberekkel, csak hárman látogathatják, és azt is tudom, pontosan kik.” – mondta Gregoraci.

Michael Schumacher állapotáról csak nagyon keveset tudni 2013-ban bekövetkezett balesete óta. Elisabetta Gregoraci információit többen is megkérdőjelezik a nemzetközi sajtóban, mivel Jean Todt, Schumacher egykori csapatvezetője a Ferrarinál, nemrégiben arról számolt be, hogy meglátogatta a német pilótát svájci otthonában.

Schumacher fia is versenyezni készül a Forma-1-ben

Mick Schumacher a következő futam, az Eifel Nagydíj első szabadedzésén az Alfa Romeo színeiben indul majd a Nürbirgringen.

„Örülök, hogy esélyt kaphatok a szabadedzéseken. A tény, hogy erre otthoni közönség előtt kerülhet sor először, csak még különlegesebbé teszi az alkalmat.” – mondta Mick Schumacher.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!