Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!

Jake Quickenden, brit énekes és valóságshow-sztár, újszülött kisfiával büszkélkedett az Instagramon, de az újdonsült apuka kíméletlen reakciókat kapott a felhasználóktól, akik kritizálták a gyerek külsejét. Hogy válaszolt minderre az énekes?

Jake Quickenden természetesen azonnal kisfia védelmére kelt, hiszen ki engedné meg, hogy ismeretlen emberek kíméletlenül támadják újszülött gyermekét, és azzal szórakozzanak, hogy a mindössze egyhónapos Leo külsejét kritizálják?

A 32 éves Jake el sem tudta hinni, hogy a fiát ilyen támadások érték, és szemrehányást tett azoknak az Instagram felhasználóknak, akik a kisfiú külsején élcelődtek. „Azoknak, akik egy ártatlan gyerekkel kezdenek, szakértői segítséget kéne kérniük.” – mondta Jake.

Jake Quickenden februárban jelentette be fia születését, miután barátnője, a 28 éves Sophie Church életet adott a kis Leónak. Azóta az énekesnek folyamatosan szembe kell néznie a kisfia külsejét kritizáló megjegyzésekkel.

„Az elmúlt hónapban az emberek azt mondták, hogy ennek a kisfiúnak botox kezelésre lenne szüksége, hogy csúnya, mint a sötét éjszaka, és hogy furcsán néz ki. Én személy szerint azt a tanácsot kaptam, hogy egy ideig tartózkodjak a közösségi média használatától, ha nem akarom, hogy támadások érjenek. Számomra felfoghatatlan, miért kellene eltűnnöm az Instagramról azért, hogy a négy hetes gyerekemet ne érjék támadások, ne kritizálják ilyen módon.” – mondta.

„Nem érdekel, ha az emberek engem támadnak, már hozzászoktam, hogy olyanokat mondanak nekem, hogy nem számítok, csúnya vagyok, vagy, hogy bármit megteszek azért, hogy odafigyeljenek rám. De az, hogy egy ártatlan gyerekkel kezdj ki, számomra olyan helytelennek tűnik, hogy úgy gondolom, azoknak, akik ilyet tesznek, komolyan ellenőriztetniük kellene a fejüket.” – tette hozzá az énekes, aki az X-Faktor és a Celeb vagyok … ments ki innen! műsorokban is szerepelt.