KezdőlapBulvárNádai Anikó és Fördő Zé vezeti majd az RTL KLUB Farm...

Nádai Anikó és Fördő Zé vezeti majd az RTL KLUB Farm című valóságshowját

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Nádai Anikó és Fördős Zé nagy bejelentést tett ma, ők lesznek a műsorvezetői az RTL Klub tavasszal induló vadonatúj valóságshowjának, a Farmnak.

nadai-aniko-furdos-ze

Nádai Anikó és Fördős Zé új terepen bizonyíthat tavasszal, ugyanis ők lesznek az RTL Klub tavasszal induló Farm című realityjének műsorvezetői.

“Én egyébként hozzá vagyok szokva a vidéki élethez, tanyán nöttem fel, számomra ez nem lesz olyan nagy újdonság.” – nyilatkozta Nádai Anikó az RTL Klubnak.

A műsorvezető azt is elmondta, gyerekét is viszi magával a forgatásokra, ám a disznóvágástól kicsit tart. A Farm helyszínéül egy múlt századbéli tanya szolgál, ahol a játékosoknak igencsak embertpróbáló közülmények között kell majd helyállniuk.

A tavasszal induló valóságshowra több, mint nyolcezren jelentkeztek. Megéri szenvedni a vidéki környezetben, hiszen a nyertes húszmillió forint összértékű nyereménnyel távozhat a műsorból.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet