KezdőlapBulvárNádai Anikó nem vezeti többet a Való Világot, a gyerekeit választotta helyette

Nádai Anikó nem vezeti többet a Való Világot, a gyerekeit választotta helyette

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Nádai Anikó több évadon át vezette az RTL valóságshowját, ám most úgy döntött, hogy otthagyja a reality-t, a gyerekeinek nagyobb szüksége van rá. A hírt az RTL Magyarország is megerősítette.

Az RTL Klub péntek este közleményben közölte, hogy Nádai Anikó nem vezeti tovább a Való Világ 11. évadát, ahol a késő esti összefoglalókat és az élő show-kat vezette.

„Nagyon nehéz volt beismerni, de túl korán vetettem magam újra munkába. Alex babám még anyatejes. Sokszor felébred este és éjjel s persze kell neki a jelenlétem. Patrik pedig most lett első osztályos, természetes, hogy ő is nagyon igényli a figyelmem, így bármennyire nehéz is volt, de be kellett látnom, hogy nekem teljes értékűen mellettük van most a helyem” – nyilatkozta Nádai Anikó.

Nádai Anikó másik gyereke júliusban jött a világra, a műsorvezető jelenlegi párja Hajmásy Péter.

Az RTL mindenben támogatta a műsorvezetőt a döntésében, a Való Világ készítői és stábja jelezte, remélik, hogy a jövőben lesz még lehetőségük együtt dolgozni.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet