Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Elhízott, depressziós és pánikbeteg lett. Péter a gödör alján döntött úgy, hogy megmenti saját életét. Lefogyott, kigyúrta magát, és a nagydarab mackóból sikeres adonisz lett. De vajon hogyan csinálta?

peter-akkor-most

Péter megszabadult 35 kilótól, és közel a harmadik X-hez új életet kezdett. Ám tündérmesébe illő átváltozás mellett – ahogyan ő fogalmaz – megjárta a poklok poklát is. Ma már némi iróniával szemléli régi önmagát, egykori méretes nadrágjába pedig kétszer is beleférne.

Amikor válságba került az élete és az egészsége, egyfajta modern Münchausenként, saját magát húzta ki a gödörből. Az állandó nassolást felváltotta az edzés. A mozgás lett a szerelme, minden nap formálja irigylésre méltó testét. Ám nem tagadja, voltak kezdeti nehézségek.

Fogyásának másik titka az étkezés. Az egykor pizzából és péksüteményekből álló menü helyett csirkemellet és a zöldségeket eszik.

A tökéletességhez vezető út nem csak a szervezetét, de a lelkét is megviselte. Orvosról orvosra járt, és pánikbetegséggel is küzdött. A megpróbáltatások ellenére hálás az elmúlt időszakért, mert szerinte ennek a rögös útnak a végén megtalálta önmagát, és hiszi, hogy ha neki sikerült, ez mindenki számára lehetséges.

Forrás: RTL Klub

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!