Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Díjeső hullott Justin Bieberre az American Music Awards átadásánNégy díjat nyert el Justin Bieber az American Music Awards vasárnap esti díjátadó ceremóniáján. “Nem tudom abbahagyni a mosolygást, ez bámulatos” – örvendezett a tinédzsersztár, aki minden nevezését díjra váltotta.
A 16 esztendős kanadai énekesé lett az est legfontosabb trófeája, az év előadóművészének járó elismerés, de a rajongók szavazatai alapján a kedvenc férfi pop/rock énekes, My World 2.0 című lemezével pedig a kedvenc album díját is átvehette, emellett a legátütőbb hatású énekesnek is őt választották. Az amerikai könnyűzenei díjátadón a Los Angeles-i Nokia Színházban a távol lévő Lady Gaga nyerte a pop/rock kategória énekesnői díját, az együttesek közül pedig ebben a műfajban a Black Eyed Peas győzött.

A tinédzser lányok ideálja, Bieber olyan neveket utasított maga mögé, mint Eminem vagy Usher. “Egyszerűen nem tudom, hogy lehetséges ez, hiszen három éves korom óta éneklem Eminem számait, Usher pedig a mentorom” – szerénykedett Bieber a színpadon.

Usher a soul/R&B előadók közül lett az amerikaiak kedvenc férfi énekese, lemeze, a Raymond vs Raymond pedig a legkedveltebb album. A műfaj női kedvenceként Rihanna léphetett színpadra.

Eminem – aki szokása szerint nem jelent meg az átadó ceremónián, mert nem kedveli az ilyesmit – a rap/hiphop mezőnyben győzedelmeskedett énekesként és Recovery című lemezével is.

A country műfajban idén Brad Paisley tetszett legjobban a közönségnek a férfi énekesek közül, míg a nőknél Taylor Swift vitte el a pálmát.

Shakira a latin zenei kategória kedvenc előadójának díját kapta a háromórás ceremónia során.

A nyertesek teljes listáját és a fellépők videóját ITT találjátok>>>

(MTI)


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!