KezdőlapBulvárNégy American Music Awards díjat nyert Justin Bieber

Négy American Music Awards díjat nyert Justin Bieber

-

Díjeső hullott Justin Bieberre az American Music Awards átadásánNégy díjat nyert el Justin Bieber az American Music Awards vasárnap esti díjátadó ceremóniáján. “Nem tudom abbahagyni a mosolygást, ez bámulatos” – örvendezett a tinédzsersztár, aki minden nevezését díjra váltotta.
A 16 esztendős kanadai énekesé lett az est legfontosabb trófeája, az év előadóművészének járó elismerés, de a rajongók szavazatai alapján a kedvenc férfi pop/rock énekes, My World 2.0 című lemezével pedig a kedvenc album díját is átvehette, emellett a legátütőbb hatású énekesnek is őt választották. Az amerikai könnyűzenei díjátadón a Los Angeles-i Nokia Színházban a távol lévő Lady Gaga nyerte a pop/rock kategória énekesnői díját, az együttesek közül pedig ebben a műfajban a Black Eyed Peas győzött.

A tinédzser lányok ideálja, Bieber olyan neveket utasított maga mögé, mint Eminem vagy Usher. “Egyszerűen nem tudom, hogy lehetséges ez, hiszen három éves korom óta éneklem Eminem számait, Usher pedig a mentorom” – szerénykedett Bieber a színpadon.

Usher a soul/R&B előadók közül lett az amerikaiak kedvenc férfi énekese, lemeze, a Raymond vs Raymond pedig a legkedveltebb album. A műfaj női kedvenceként Rihanna léphetett színpadra.

Eminem – aki szokása szerint nem jelent meg az átadó ceremónián, mert nem kedveli az ilyesmit – a rap/hiphop mezőnyben győzedelmeskedett énekesként és Recovery című lemezével is.

A country műfajban idén Brad Paisley tetszett legjobban a közönségnek a férfi énekesek közül, míg a nőknél Taylor Swift vitte el a pálmát.

Shakira a latin zenei kategória kedvenc előadójának díját kapta a háromórás ceremónia során.

A nyertesek teljes listáját és a fellépők videóját ITT találjátok>>>(MTI)

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet