KezdőlapBulvár„Nem tudnak már mibe belekötni" - Péter Šrámek nem érti mivel ártott...

„Nem tudnak már mibe belekötni” – Péter Šrámek nem érti mivel ártott a Zámbó családnak

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Hatalmas sikerrel fut a Király című sorozat az RTL+-on, a sorozatban Zámbó Jimmy énekhangját Peter Šrámek kölcsönözte, hatalmas sikerrel, ám úgy tűnik ennek nem mindenki örül, a Zámbó család többször is negatívan illette az énekest, akivel előtte jóban voltak.

Az RTL Reggeli című műsorának vendége volt Peter Šrámek, aki a Király című sorozatban az énekhangját kölcsönözte Zámbó Jimmynek, akiről a sorozat szól. A szlovák-magyar énekest sorra negatív megjegyzések érik a Zámbó család részéről, akik szerint Peter elfelejtette honnan jött.

“Azt hiszik, hogy a Zámbó Jimmy helyébe akarok állni. Ami nevetséges, mert Zámbó Jimmy van, volt és lesz, én Šrámek Péter vagyok. Én nem tehetek arról, hogy bennem valamilyen szinten hallják az emberek a Jimmyt. Amikor ide kerültem Magyarországra, tény és való, Jimmy-dallal jöttem. Nem beszéltem magyarul, imádtam őt. Mai napig rajongok érte” – mondta a fiatal tehetség a Reggeliben.

Az énekes elmondta, az fáj neki a legjobban, hogy a Zámbó család a szemére veti, hogy nem vállalja azt, hogy Zámbó Jimmy által lett ismert. Peter Šrámek szerinte ez nem igaz, hiszen minden interjúban elmondja, hogy Jimmynek köszönhetően vált ismertté Magyarországon.

“Nem tudnak már mibe belekötni, próbálnak kóstolgatni. 25-én beszéltem Krisztiánnal, felhívtam őt, másfél órán át beszéltünk, ezeket a dolgokat letisztáztuk. Erre két hét után látom, megint próbál kóstolgatni a kommentelők előtt” – mondta Peter Šrámek.

“Mindenhol szépen, tisztelettel beszélek róluk, mi jóban voltunk a Krisztiánnal is, addig, amíg nem kezdtem jobban sikeres lenni. Az a véleményük, elfelejtettem, honnan jöttem. Tisztelem őket, mint Jimmyt, teszem a dolgomat” – fűzte hozzá.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet