KezdőlapBulvár"Nem tudom szavakba önteni, amit érzek" - Kali Roland szívszorító produkciója könnyeket...

“Nem tudom szavakba önteni, amit érzek” – Kali Roland szívszorító produkciója könnyeket csalt a szemünkbe

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Kali Rolandnak nem volt könnyű dolga, elő kellett vennie érzelmes oldalát, amikor a Sztárban sztár leszek! színpadán előadta Somló Tamás “Gondolsz-e rám” című dalát énekelte el.

A próbákon Závodi Gábor, a dal szerzője, is meglátogatta Kali Rolandot, hogy segítsen a versenyzőnek felkészülni Somló Tamás egyik legszebb dalából.

“Neked már nagyon sokszor bejött, hogy annyira szép, amikor te mutatod a lelkedet, a legnagyobb átváltozóművész vagy ebben a műsorban. Nagyon ritka készség az, hogy át tudod érezni az érzéseidet. Te vagy az az ember, akit nagyon szeretnék a döntőben látni” – mondta könnyeivel küszködve Köllő Babett.

“Azért mosolygok, mert először a bőgés jött rám, aztán eszembe jutott, hogy Somló Tomi nem szerette volna, hogy sírjunk. Annyira megidézted a lelkületét és nemcsak a hangját” – mondta Tóth Gabi.

“Nem tudom szavakba önteni, amit érzek, annyira hatással vagy rám. Valami olyasmi van benned, ami kevesekben van” – mondta Pápai Joci.

“Örülök, hogy nálam vagy. Remek volt a produkció és remek volt az a 9 hét, amit melóztunk” – mondta Majka a mentoráltjára.

“Nekem te vagy a kedvencem, neked szurkolok” – mondta Tóth Gabi a pontosztásnál a versenyzőnek.

Kali Roland a maximális 30 pontszámot kapott a zsűritagoktól.

Nektek hogy tetszett Kali Roland produkciója?

Fotó: TV2

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet