KezdőlapBulvárNők milliói bolondultak Lorenzo Lamas-ért - Így néz ki ma a 65...

Nők milliói bolondultak Lorenzo Lamas-ért – Így néz ki ma a 65 éves színész

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Lorenzo Fernando Lamas január 20-án, azaz ma ünnepli 65. születésnapját. Az 1958-ban Santa Monicában született színész a norvég származású Arlene Dahl és az argentin Fernando Lamas színészek fia. Az imdb.com szerint a kaliforniai Pacific Palisadesben nőtt fel 1968-ig, amikor a család New Yorkba költözött.

1975-ben végzett az Admiral Farragut Akadémián. Ezután visszatért Kaliforniába. Apja bátorítására Tony Barr Film Actors Workshop színésziskolájába járt. 1979-ben kezdett karate- és taekwondoórákat venni.

Színészi pályafutását 1976-ban egy kisebb televíziós szereppel kezdte. Tévésorozatokban és több mint 50 filmben szerepelt. Egyik legismertebb alakítása a Falcon Crest című filmbéli alakítása, amiért 1983-ban Golden Globe-jelölést kapott.

A színész világsikerét A fejvadász című sorozatnak köszönheti, amiben 1992 és 1997 között alakította Reno Raines karakterét. A sorozatot több mint 100 országban vetítették, a színész hosszú, vállig érő hajjal lopta be magát milliók szívébe.

Lorenzo Lamas színházban is játszott, és volt egy kabaréműsora, amellyel bejárta az Egyesült Államokat. Időről időre televíziós szereplései is vannak. Zsűritag volt egy tehetségkutatóban, sőt, saját valóságshow-ja is volt a családjával.

Több mint 30 éve rajong a motorozásért, és állandó résztvevője a Love Ride jótékonysági rendezvénynek. Helikopter- és repülőgép-pilóta is, és megszerezte a helikopteres repülésoktatói képesítést.

„Minden nap keményen dolgozom pilótaként, hogy ne kelljen a színészi hivatásomra gondolnom. A pilótakarrieremet tudom irányítani, a színészi karrieremet nem. De imádok filmezni, csak most már a repülésből fizetem a számláimat” – mondta néhány évvel ezelőtt.

Lorenzo Lamasnak viharos szerelmi élete volt. Ötször volt házas, és hat gyermeke van: Victoria Lamas, Shayne Lamas, AJ Lamas, Alexandra Lynne Lamas, Isabella Lorenza Lamas, és Paton Ashbrook. Két feleségét is A fejfadász című tévéműsor forgatásán ismerte meg.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet