KezdőlapBulvárNyári Károly – Love Story

Nyári Károly – Love Story

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Nyári Károly eddigi legkülönlegesebb, immár harmadik önálló albumát készítette el “Love Story” címmel, szimfonikus nagyzenekari kísérettel.

Ő az az előadóművész, aki már annyi felejthetetlen percet szerzett hallgatóinak zongorajátékával és énekhangjával.

A lemezen elhangzó 12 dal kiemelkedő filmzenei alkotások és a magyar könnyűzene legfontosabb, legszebb szerzeményei, interpretációi.

Évtizedekkel születésük után most először csendülnek fel eredeti szimfonikus hangszerelésükben, Nyári Károly előadásában.

A lemez egyik különlegessége, az “Én leszek” című dal, mely duett előadásban hangzik el Cserháti Zsuzsával, de hallhatjuk a Szécsi Pál előadásában megismert “Csak egy tánc volt” című örökzöldet, ahogy Seress Rezső híres-hírhedt szerzeményét a “Szomorú vasárnap”ot, de helyet kapott az albumon az incselkedő-játékos szerelem hangulatát idéző: “Például Te, Te, Te” is!

Az albumon megszólaló művek ma ugyanolyan elsöprő erővel ragadnak magukkal, mint abban a legendás korszakban, amikor először megszólaltak.

Tracklista:

1.      LOVE STORY

2.      CSAK EGY TÁNC VOLT

3.      NEM KELL MÁR TÖBBÉ SZERELEM

4.      NÁLAD MEDDIG TART EZ A SZERELEM

5.      ÉN LESZEK – Duett Cserháti Zsuzsával

6.      VAGY MINDENT, VAGY SEMMIT

7.      SZERETLEK, MERT…

8.      HULLÓ LEVELEK

9.      NAGYVÁROSI ÁLOM

10.  SZÉLMALOM

11.  SZOMORÚ VASÁRNAP

12.  PÉLDÁUL TE, TE, TE

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet