KezdőlapBulvárNyilvános az MTV EMA díjátadóinak csillogó listája

Nyilvános az MTV EMA díjátadóinak csillogó listája

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A szexi csípőmozgásáról és fantasztikus hangjáról ismert szupersztár, Shakira napjaink egyik legtehetségesebb feltörekvő előadójával, Plan B-vel lép színpadra az idei MTV Europe Music Awards-on.

A díjátadók névsorában pedig olyan közönségkedvencek szerepelnek, mint Pauly D, a zenecsatorna kultikussá vált sorozatának, a Jersey Shore-nak karakteres szereplője, a Jackass bevállalós sztárja, Johnny Knoxville, a bájos színész és énekesnő, Emily Osment, vagy éppen a The Dudesons sorozat elvetemült szereplői.

Újabb nevekkel bővült a november 7-i MTV Europe Music Awards fellépőinek és szereplőinek eddig is illusztrisnak számító névsora. Katy Perry, Kid Rock, a Kings Of Leon, a Linkin Park, Ke$ha, illetve az est háziasszonya, Eva Longoria mellett a szexi latin szupersztár, Shakira lép színpadra a szókimondó szövegei miatt „brit Eminem”-ként emlegetett Plan B-vel, aki még ma sem hiszi el, hogy részt vehet a hatalmas zenei gálán.

„Ez lesz az első alkalom, hogy Spanyolországban és egyáltalán MTV díjátadón járok.” – mondta Plan B. „Semmi sem emlékeztet engem olyan jól arra, hogy milyen nagy utat tettem meg az utóbbi fél évben, mint ez a lehetőség.” – árulta el az MTV európai díjátadójával kapcsolatos érzelmeit a fiatal feltörekvő tehetség.

A díjátadók névsora sem kevésbé érdektelen: az MTV díját olyan nagy kedvencek adják át, mint például Pauly D a Jersey Shore című reality-ből, a feltörekvő ifjú színész és énekesnő, Emily Osment, a The Dudesons teljesen agyament szereplői, vagy az MTV abszolút kedvenc gyermekének számító Johnny Knoxville, aki a zenecsatorna Jackass című műsorával vált ismertté világszerte.

Rock szupersztárok, pophercegnők, a zeneipar ifjú csillagai és a humor nagyágyúi az MTV Europe Music Awards színpadán, 2010 november 7-én élőben este 8-tól a magyar Music Television műsorán!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet