KezdőlapBulvár„Ő a legromantikusabb férfi, akivel valaha találkoztam!” - Ricky Martin és párja,...

„Ő a legromantikusabb férfi, akivel valaha találkoztam!” – Ricky Martin és párja, Jwan Yosef, még több gyereket szeretnének

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Ricky Martin a People magazinnak elmondta, hogyan ismerkedett meg párjával, ugyanakkor mesélt a házasságáról és a gyerekeiről is.

Egy évtizeddel azután, hogy Ricky Martin nyilvánosan is vállalta, hogy meleg, az énekes azt mondja, soha többet nem akar rejtőzködni. Ebben a hónapban a People magazin címlapján szerepel, és ebből az alkalomból őszintén mesélt házasságáról, valamint terveiről, hogy tovább bővítené a családot.

A 49 éves Ricky Martin és 37 éves párja, Jwan Yosef 2016-ban ismerkedtek meg az Instagramon. Martint, akinek van egy kisebb magángyűjteménye, először a svéd-szír származású művész alkotásai érdekelték, de aztán beszélgetni kezdtek, és az érdeklődése gyorsan a férfire terelődött. Körülbelül 6 hónapig csak beszélgettek, „minden hihetetlenül romantikus volt”, és az énekes szerint a kapcsolat eleinte teljesen plátóinak indult.

Először Londonban találkoztak, ahol Jwan akkor lakott. „Amikor kiszálltam a kocsiból és megláttam, biztos voltam benne, hogy össze akarok vele házasodni.” – emlékszik vissza az énekes.

Az érzés kölcsönös volt, és 2017-ben össze is házasodtak.

Abban az időben Ricky Martin egyedülálló apa volt, a most 12 éves ikrek, Valentino és Matteo egy béranya segítségével jöttek világra. Azóta két további gyerekük született, Lucia és Renn. De a sztár azt mondja, nagyon is lehetséges, hogy tovább bővítik a családot.

„Nagyon nagy családból származom. Emlékszem, hogy minden vasárnap a nagyszüleimnél körülbelül 34 unoka gyűlt össze. Mindig azt mondtam: egy nap szeretném kinyitnia a házam ajtaját, és látni, hogy sok gyerek szalad szembe velem, amikor hazamegyek munkából, és azt kiabálják: Apu! Apu! Apu! Ez valami olyasmi, amiről mindig is álmodtam.” – meséli az énekes.

Azt is elárulta a People-nek, hogy egy 2000-ben készült interjú után, amiben a jól ismert tévés műsorvezető, Barbara Walters, a szexuális beállítottságáról kérdezte, és gyakorlatilag ki akarta kényszeríteni belőle a vallomást, poszttraumás stressz szindrómától szenvedett.

„Amikor feltette a kérdést, úgy éreztem, erőszakot követnek el rajtam, mert egyszerűen nem álltam készen erre. Nagyon féltem.” – mondta Ricky Martin, aki végül 2010-ben állt a nyilvánosság elé azzal, hogy meleg.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet